SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

GALERIE FOTO Studiu inedit » Câte jucătoare din top 100 au tatuaje, diferența uriașă față de fotbal și cele mai tari 10 imagini pictate pe corp

Elina Svitolina FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Elina Svitolina FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 18:56

Doar zece la sută dintre primii 100 de jucători ai lumii, atât în circuitul feminin cât și cel masculin, au tatuaje. Un studiu efectuat la finalul lui 2018 arată marile diferențe dintre tenis și celelalte sporturi.

Un studiu realizat de Kerger.com evidențiază diferențele dintre tenis și fotbal sau baschet. Spre exemplu, la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia nu mai puțin de 34 la sută dintre fotbaliști aveau tatuaje vizibile.

Americanii au luat la puricat primii o sută de jucători din ambele circuite. Doar 11 femei și 7 bărbați au tatuaje vizibile. Toți cei 7 bărbați sunt dreptaci, la fel ca 10 dintre cele 11 femei.

Cele mai interesante tatuaje

Fetele le-au luat fața băieților în acest clasament. Probabil cel mai celebru tatuaj din tenisul mondial îi aparține ucrainencei Elina Svitolina. Tigrul de pe coapsa stângă face ravagii la fiecare apariție. 

Studiul a analizat și modelele alese. Aici lucrurile variază. De la modele mici, cum ar fi inima de pe gâtul Serenei Williams, la tatuaje care acoperă întregul braț, în cazul slovenei Polona Hercog sau al americancei Bethanie Mattek-Sands.

+10 FOTO

Vezi și: 

Nici nu a început bine sezonul și s-a retras de la primul turneu tare! Anunț oficial făcut de organizatori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
robby73
robby73  •  05 Ianuarie 2019, 23:36

@cpt.ahab și Borcea.... sunteți primitivi, înapoiați și foarte săraci. Trăim în 2019 băieți! Welcome.....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Ianuarie 2019, 20:49
Postat de borcea_cel_pacalit_de_jiji pe 05 Ianuarie 2019, 18:55

Acum câțiva ani, din întâmplare, am văzut o comedie intitulată "Idiocracy". Observând direcția spre care se îndreaptă noile generații, acest lucru mă face să cred că respectiva societate (parodiată în filmul menționat), ușor ușor, pare să devină o certitudine.

Am văzut și eu filmul. Ăsta-i trendul.

para.para
para.para  •  05 Ianuarie 2019, 20:36

Cea mai tare poza este ultima, cea in care apare "jucatoarea" Stan Wawrinka. Vai de viata ta fecesebistule no-name angajat sa impachetezi peste la hartia asta.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează