SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

GALERIE FOTO Tenis în stradă » Ivanisevici, Pioline, Năstase şi Pavel au jucat pe-o stradă din Cotroceni!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 12:06

Ilie Năstase, Goran Ivanisevici, Cedric Pioline şi Andrei Pavel au încîntat ieri publicul numeros de la Arenele BNR într-un meci demonstrativ. Înainte de startul partidei, un post de transformare Enel din apropierea Arenelor BNR a devenit, peste noapte, o operă de artă urbană, care va purta de acum şi autografele celor patru jucători.

Proiectul City of Energy a fost lansat în România în anul 2011 şi are ca scop principal susţinerea comunităţii de artişti urbani şi transformarea vizuală a mai multor zone din cele mai importante oraşe în care compania activează, oferind posturile de transformare ca suport pentru arta modernă.

Înaintea meciului demonstrativ de sîmbătă seară la care au participat 3.500 de spectatori, cei patru tenismeni au jucat tenis pe-o stradă din Cotroceni, dar au şi inaugurat o operă de artă urbană. Cei patru pereţi ai postului de transformare aflat în imediata vecinătate a Arenelor BNR din Bucureşti au fost pictaţi cu simbolurile sportului alb, într-o operă de artă modernă semnată de artistul Allan Dalla.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
domnelu
domnelu  •  28 Aprilie 2014, 19:03

Locatarii din zona se plang din cauza deselor pene de curent din zona cauzate de transformatorul cu pricina. Poate Enel facea bine sa-l si inlocuiasca pe dinauntru. Vorba aia, afara-i vopsit gardu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close