SPORTURI  »  TENIS  »  CONCERT

GALERIE FOTO & VIDEO Elena Gheorghe a făcut show cu muzică armânească! Melodie dedicată Simonei Halep și Gheorghe Hagi

Concert Elena Gheorghe +18   FOTO
Concert Elena Gheorghe

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 17:21

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru românii și aromânii veniți la concertul de muzică armânească susținut de Elena Gheorghe, „Lunâ Albâ”. S-a dansat, s-a râs, au existat și momente pline de emoție, a fost exact așa cum artista le-a promis fanilor că va fi.

Elena și-a fermecat publicul încă de la început, când sala a izbucnit în ropote de aplauze atunci când s-au auzit primele acorduri din “Lunâ Albâ”. Seara a continuat cu cântece celebre armânești (Ela Ela, Pamporea, Un trandafil creasti la firida), dar și cu piese noi, incluse pe noul album al artistei.

Nu au lipsit nici invitații speciali, artiști consacrați ai comunității armănești, ca Sirma Guci, Gicu Coadă, Steaua di Vreari sau Dani Peanci. Elena s-a ținut de cuvânt și a transformat Sala Palatului în cel mai mare ring de dans, pentru că ritmurile machedonești nu au lăsat pe nimeni să stea jos și toată lumea a început să intre în hore. Spectaculoase au fost și ținutele cu care artista și-a făcut apariția pe scenă.

Surprize au apărut și din rândul spectatorilor. Elena a întâlnit un grup de 10 prieteni veniți tocmai de la Sighetul Marmației pentru a participa la concert. “Astfel de momente sunt atât de frumoase pentru mine, pentru că îmi dau seama că muzica mea ajunge la inima oamenilor și asta mă face super fericită!”, a declarat ea.

 

Din primele rânduri nu avea cum să lipsească familia, în special cei doi copii, Nicholas și Amelie. Nicholas nu și-a scăpat mama din priviri toată seara, ba a și fredonat alături de ea câteva piese, iar micuța Amelie era fascinatã de tot ce se întâmpla acolo. La final a ajuns și pe scenă, unde nu știa exact dacă să rămână sau să se întoarcă spre bunici.

“Sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat chiar de Ziua Națională a Armânilor. E un vis împlit! Sunt fericită pentru că tot spectacolul a fost o parte din mine, mi-am pus tot sufletul în acest eveniment și mă bucur că toți cei din sală au simțit asta.

Am primit foarte multe mesaje în care oamenii mi-au spus că s-au simțit mai degrabă ca la o petrecere, nu a fost un simplu concert. Și mai sunt foarte fericită pentru faptul că am reușit încă o dată să arătăm că muzica are un limbaj universal și indiferent dacă ești român sau aromân, ritmul ei îl trăiești cu aceeași intensitate”, a povestit Elena.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1113926561959851
Ionut Ernuteanu  •  29 Mai 2019, 07:47

...stire 'promptă' ,la 5 zile după ce a avut loc spectacolul!

observator_federal
observator_federal  •  28 Mai 2019, 17:40

Sper că se asigură și traducere simultană în căști - ca în Parlamentul European, că doar e la ordinea zilei... Nu de alta, dar dacă armânii (așa "mândri" cum îi știm pe câțiva din ei) or avea texte de genul celor de la cântecul de la petrecerea de final de sezon a echipei Universitatea Craiova?! Știucan, fi vigilent!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează