SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

George Cosac, declarație neașteptată despre Bianca Andreescu: „Pun pariu că Begu o învinge” + De ce canadianca nu a jucat pentru România

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 19:19

George Cosac, președintele FRT, e sigur de faptul că Bianca Andreescu nu va putea trece de Irina Begu în primul tur de la Miami, deși jucătoarea din Canada cu origini românești tocmai a câștigat Indian Wells.

„Pun pariu că va câștiga Irina. Spun asta pentru că la fete este greu să faci față în două competiții importante la rând. Trebuie să schimbi foarte repede fusul orar și să-ți pregătești organismul pentru alte condiții.

La cum am văzut că era bandajată în finala cu Kerber mă gândesc că nici nu va juca la Miami. Dar dacă va juca, cred că va câștiga Irina”, a declarat Cosac pentru Fanatik.

„Părinții au îndreptat-o spre Canada”

Președintele FRT a vorbit și despre performanța Biancăi, dar și despre motivul pentru care aceasta a ales să joace pentru Canada și nu pentru România.

„Ce a făcut Bianca Andreescu la Indian Wells este o performanță de excepție. Este remarcabil parcursul ei. Este o sportivă care a confirmat încă din perioada junioratului, iar acum a ajuns la o maturitate.

Îmi pare rău că nu joacă pentru România, dar din declarațiile părinților am înțeles că ei au îndreptat-o spre Canada. În acest condiții este greu să-i ceri să joace pentru România. Nu cred că se va întâmpla vreodată, dar nimic nu este imposibil”, a mai spus Cosac.

Citește și:

Bianca Andreescu: povestea noii senzații din tenis » Mama ei a încercat o afacere cu transporturi, dar a vândut tot după 2 ani + Micul secret pe care îl miroase din borcan :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dudulici
dudulici  •  19 Martie 2019, 06:08

Acest neica nimeni a fost ales pe criterii politice si nici macar nu stie sa fie politician!Da vina pe părinți în loc sa spuna cinstit,sportiv,ca Bianca nu putea alege decat Canada!Adica aia baga o grămadă de bani în ea,ani de zile,tu,Cosac,Federația Română,bagi bani în buzunarul propriu si ai nerușinarea sa-i ceri fetei aleia sa joace pentru Romania!Si ziceai ca e redus Cosac,uite ce-l duce mintea!Plus ca Federația aia Canadiană are un "Cosac" mai deștept in frunte,si a facut un contract beton cu părinții Bianca si ai celorlalți copii înainte să bage bani in ei!Cu Bianca au avut succes,au scos sigur banii,ca nu sunt ca Cosac. El nu da nimic si nu ia nimic,atât îl duce capul.Dar sa bage din puținul ala in buzunar...il duce!!!Singurul președinte de Federație capabil,ar fi Florin Segarceanu!Dar a!!! fost lucrat

adi67
adi67  •  18 Martie 2019, 20:48

Stie cineva cum dau de Cosac ? Nu ca mi-ar fi simpatic , dar am nevoie de niste bani .

lionforever
lionforever  •  18 Martie 2019, 19:45

Cosac ar trebui să-și dea demisia, nu-l recomandă nimic iar daca mai vin si sancțiuni de la itf chiar nu mai are ce căuta în fruntea frt.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează