SPORTURI  »  TENIS  »  ALEGERI FRT

George Cosac, noul preşedinte al FR Tenis: "O chem alături de mine şi pe Ruxandra Dragomir"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 20:14

Fostul tenismen George Cosac a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, în cadrul Adunării Generale de Alegeri a forului.

Cosac a fost ales din primul tur, cu 124 de voturi în favoarea sa. Dintre delegaţii prezenţi la AG, 84 nu au votat pentru George Cosac.
La alegerile pentru postul de preşedinte al FR Tenis au mai candidat Ruxandra Dragomir, Mihai Rusu şi Şerban Ion.

"A fost o luptă foarte dură, dar plină de fair-play. Cred că cel mai bun a cîştigat. Această lună în plus de cînd s-au amînat alegerile, din ianuarie, mi-a permis să iau legătura cu mai multe cluburi. Voi face tot ce depinde de mine să refacem familia tenisului românesc şi îl chem alături de mine şi pe Silviu Matei, dar şi pe fostul preşedinte Ruxandra Dragomir, care cu siguranţă ştie să piardă", a spus Cosac.

În ceea ce priveşte postul de căpitan dejucător al echipei României de Cupa Davis, Cosac a spus că va proceda conform statutelor. "Este o întrebare venită prea devreme. Voi face tot ce este statutar pentru că nu voi conduce singur", a precizat el.

Sursă: Mediafax

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (4)
belamy
belamy  •  23 Februarie 2013, 12:23

mai bine fa un audit.....

robi22
robi22  •  23 Februarie 2013, 00:39

E bine ca e iesit asa..

randoom
randoom  •  22 Februarie 2013, 22:44

CE BINE CA AM SCAPAT DE PUPINBASISTA ASTA DE L DRAGOMIR. ACUMA ASTEPTAM SA O BAGE ASTIA LA PUSCARIE. DE FAPT,ASTEPTAM CU INTERES SA INTRE TOTI PADUCHEI PDALCI LA PUSCARIE. II CHESTIUNE DE CATEVA SAPTAMANI PANA USL O SA AIBA SI JUTITIA(CHIORU BETIV NU MAI POATE REFUZA PROPUNERILE LUI PIVNICERU,CONFORM CONSTITUTIEI,MAI PE ROMANESTE,PIVNICERU II POATE PUNE LA DNA SI PARCHET,SI PE VOICULESCU SI NASTASE,IAR CHIORU BETIV II OBLIGAT SA ACCEPTE).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează