SPORTURI  »  TENIS  »  PREVIZIUNI

Gică Hagi, declarații superbe despre Simona Halep: „Pentru ea, meciurile oficiale încep din semifinale” + a plecat la Roma cu avionul lui Țiriac

Simona Halep și Gică Hagi au o relație specială +37   FOTO
Simona Halep și Gică Hagi au o relație specială

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 13:51 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 14:26

Gică Hagi (55 de ani), unul dintre apropiații Simonei Halep (28 de ani), a vorbit în cadrul unui interviu acordat recent despre așteptările pe care le are de la numărul doi mondial din WTA.

„Ştiam că Simona este foarte ambiţioasă. Vedeam marja de progres, ea în fiecare zi a devenit mai bună. E o sportivă care s-a dedicat şi toţi tinerii trebuie să ia de la ea ambiţia care a făcut-o să ajungă numărul 1. Aşa cum am mai spus, şi i-am spus şi ei, ea până în semifinale joacă meciuri amicale. Pentru ea meciurile oficiale încep din semifinale. 

Să rămâi atât timp numărul 1... chiar dacă nu era prototipul acela de atlet mare şi înalt, ea a ştiut să îşi exploateze atuurile pe care le are. Iar acum a ajuns la maturitate”, a declarat Hagi. 

Simona Halep, principală favorită la Roma

Pentru jucătoarea de tenis urmează turneul de la Roma, unde Simona Halep va fi cap de serie numărul 1. Sportiva noastră a plecat deja spre Roma, cu unul dintre avioanele private ale lui Ion Țiriac. 

Gică Hagi, declarații superbe despre Simona Halep: „Pentru ea, meciurile oficiale încep din semifinale” + a plecat la Roma cu avionul lui Țiriac

Competiția se va desfășura între 14 și 21 septembrie, fiind ultima înainte de Roland Garros, turneul de Grand Slam având startul pe 27 septembrie.

FOTO Imagini spectaculoase din cariera Simonei Halep

+33 FOTO

VIDEO Ion Țiriac, dezvăluiri de senzație: „Simona Halep mă vede ca pe un inamic”

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV Ion Țiriac, abordare neconvențională în scandalul Djokovic! Aduce aminte de cazul Edberg și face acuzații neașteptate: „Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!”

Simona Halep, apariție spectaculoasă la botezul nepotului! Cum s-a afișat alături de iubitul său

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează