SPORTURI  »  TENIS  »  SOLIDARITATE

"Gîndurile noastre sînt alături de voi!", au scris pe un steag al Japoniei Wozniacki şi Azarenka

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 16:00

Drama prin care trece Japonia după cutremurul şi tsunamiul care au devastat partea de nord a ţării, nu a putut să nu-i impresioneze şi pe jucătorii de tenis. La Indian Wells, turneul de categoria Premier, care are loc în aceste zile, în Statele Unite ale Americii, numărul 1 WTA, daneza Caroline Wozniacki şi belarusa Victoria Azarenka, au apărut pe teren arborînd un steag al Japoniei. Cele două jucătoare au scris: "Our Thoughts Are With You". Semnat: Caroline &Victoria.

Înainte de debutul meciului s-a ţinut un moment de reculegere.

"Este devastator ceea ce se întîmplă în Japonia. Am vrut să arătăm ce gîndim, că sîntem alături de ei", a spus Wozniacki.

Daneza a povestit că a fost dificil să găsească un steag japonez. "I-am spus managerului meu să caute un drapel cu Japonia şi mi-a zis că trebuie să meargă două ore cu maşina. Atunci i-am recomandat să ia maşina şi să-l aducă. Am vorbit cu Victoria. I s-a părut o idee foarte bună", a declarat liderul mondial.

Caroline Wozniacki s-a calificat în semifinalele de la Indian Wells după ce bielorusa a abandonat la scorul de 0-3, din cauza unor probleme de sănătate. Daneza va juca pentru un loc în finală cu rusoaica Maria Sharapova.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează