SPORTURI  »  TENIS  »  ARENELE BNR

GSP LIVE // VIDEO Discuții IREALE între Ilie Năstase și Mugur Isărescu » Finala Fed Cup 2019 la București, în noiembrie, în aer liber, deși România va juca 100% în deplasare :D

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 14:43

Într-o intervenție la GSP LIVE, Ilie Năstase a vorbit din nou despre disputa sa cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR pe tema arenelor din Cotroceni.

Vezi în VIDEO ce promisiune i-a făcut Mugur Isărescu lui Ilie Năstase

 

 

„Ieri am discutat cu domnul guvernator. Am fost la Comisia care l-a audiat. L-am întrebat dacă i-a plăcut meciul de Fed Cup. L-am întrebat «Dacă fetele ajung în finală unde o să jucăm?». Mi-a promis că o să joace la BNR”, a declarat Ilie Năstase la GSP LIVE.

ISĂRESCU NU ÎȘI POATE ÎNDEPLINI PROMISIUNE

Promisiunea lui Mugur Isărescu e cel puțin ciudată. În primul rând, dacă România ajunge în finala Fed Cup, va juca în deplasare cu câștigătoarea din confruntarea Australia - Belarus. Chiar dacă ar fi jucat acasă, România tot nu ar fi putut evolua în Cotroceni, pentru că Arena Centrală nu are acoperiș. Finala Fed Cup se va juca în weekend-ul 9-10 noiembrie, iar temperaturile din România ar face imposibilă disputarea meciului în aer liber.

În plus, în acest moment, terenul central de la Arenele BNR nu are aviz ISU. La turneul din 2016, principala arenă a fost închisă din lipsa avizului ISU.

CONTEXT: 

  • Luni, Ilie Năstase a susținut că el, Simona Halep și alte nume mari din tenis ar fi fost dați în judecată de Mugur Isărescu, pentru declarațiile în care au criticat felul în care BNR gestionează arenele din Complexul Cotroceni. Nasty a spus și că Isărescu le-ar fi cerut daune de 1 milion de euro în respectivul proces (Detalii AICI)
  • În replică, BNR a arătat că, de fapt, tabăra foștilor și actualilor sportivi, printre care Năstase, Țiriac, Andrei Pavel, Simona Halep, a fost cea care a inițiat un proces având ca motiv de dispută respectivele arene. 

Citește și:

Ilie Năstase, audiat după ce a condus sub influența alcoolului: „Să îi dați posibilitatea să se îndrepte fără pătarea cazierului! Poate face muncă în folosul comunității

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1017387414979881
Dragan Ionel  •  14 Februarie 2019, 17:26

De ce faceti imagine proasta tov general? Sunteti pasibili de les majestate! Cum sa scrieti ca tov era sub influenta alcoolului, ca, om de tenis, fost capitan nejucator al reprezentativei, nu stie ca Romania trebuie sa joace in deplasare eventuala finala?

ataraxia
ataraxia  •  14 Februarie 2019, 15:58

Cancan, cu Ștucan...Un fel de Capatos, dar mai frustrat... E perfect pentru Antene!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează