SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

Guido Pella îi critică pe Nadal și Thiem: „Tăcerea lor e ciudată”

Guido Pella, 30 de ani, 44 ATP, i-a luat apărarea lui Novak Djokovic și a criticat atitudinea lui Nadal și Thiem
Guido Pella, 30 de ani, 44 ATP, i-a luat apărarea lui Novak Djokovic și a criticat atitudinea lui Nadal și Thiem

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 18:15 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 18:18

Guido Pella, 30 de ani, 44 ATP, i-a luat apărarea lui Novak Djokovic și a criticat atitudinea lui Nadal și Thiem, care, susține el, nu au comentat în nici un fel perioada dificilă dinaintea Australian Open 2021. 

Djokovic, Thiem și Nadal sunt în Adelaide, unde se antrenează 5 ore pe zi, iar Pella este la Melbourne, cu alți 71 de jucători, în carantină în camerele de hotel. Aceștia au călătorit în avioane în care au fost depistați pasageri infectați.

„Sunt două realități complet diferite. Am văzut poze, balconul lui Djokovic e mai mare decât camera mea! Dar tăcerea lui Nadal și Thiem e și mai ciudată. Măcar Novak și-a arătat bunele intenții. E clar că federației din Australia îi pasă doar de jucătorii de top”, a spus Pella pentru podcastul 3Iguales. 

Guido Pella îi critică pe Nadal și Thiem: „Tăcerea lor e ciudată”
Djokovic pe balcon în Adelaide

„E un privilegiu să fiu aici, în Adelaide, dar nu e un avantaj atât de mare. Ne antrenăm cât se antrenează și cei din Melbourne. Doar că e mai aerisit, sunt mai puțini jucători aici. Comparativ cu jucătorii care nu sunt în carantină la Melbourne, condițiile sunt similare. Problema e că sunt cei 72 izolați. Djokovic a încercat să-i ajute, dar în Australia aproape că nu mai există coronavirus, așa că vor să păstreze situația curentă și iau măsuri” 
- Dominic Thiem, pentru The Guardian

Novak Djokovic înfruntă organizatorii Australian Open! Scrisoare în urma plângerilor făcute de Sorana Cîrstea și alți sportivi

Forțată să stea izolată 14 zile, Sorana Cîrstea a răbufnit: „Du-te acasă! Nu ne pasă că ești aici” / „Federația voastră de tenis face bani pe spatele nostru”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează