SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Halep a aflat cu cine va juca în primul meci la Rogers Cup! Simona e singura româncă de pe tabloul prinicipal

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 09:02

După ce a abandonat la Washington în sferturile de finală (detalii AICI), Simona Halep va participa la Toronto, la Rogers Cup, acolo unde va juca direct în turul al doilea.

În primul meci, favorita a doua o va înfrunta pe învingătoarea dintre Mirjana Lucici-Baroni (30 WTA) și Madison Keys (21 WTA). În optimile de finală, Simona ar putea juca împotriva Kristinei Mladenovici, în timp ce un eventual duel în "sferturi" ar putea să o aducă față în față cu Svetlana Kuznețova sau Jelena Ostapenko.

Halep este singura jucătoare din România care a intrat direct pe tabloul principal de la Toronto, în timp ce Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Ana Bogdan joacă în calificări. Mai mult decât atât, Monica Niculescu o va înfrunta chiar pe Ana Bogdan.

La Rogers Cup participă toate jucătoarele din top 17, cu excepția Serenei Williams, care este însărcinată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
130224964197422
Levy Levytroussers  •  08 August 2017, 09:25

Partida cu Ostapenko va fi deosebit de interesantă. Dacă va fi! Vreau să văd si eu dacă nebunia rezista. Si dacă da care-i streak ul de victorii /in medie/ la bersekeri

mutu57
mutu57  •  07 August 2017, 01:55

Mai GSPistilor. Turneul de la Washington s-a terminat de mult, Bogdan nu a jucat cu Niculescu (ci cu Alexandrova), iar Carstea si cu Begu au trecut de calificari si sunt deja pe tabloul principal. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mutu57
mutu57  •  07 August 2017, 01:53
Postat de Iulian Eftenie pe 05 August 2017, 18:26

Simona= cea mai buna tenismena din Romania tihi= neica nimeni

Da, dar Simona a facut ceva la viata ei; pentru Tihi singura sansa de a fi bagat in seama e sa o insulte pe Simona. Asa ca lasa omul sa aiba si el o bucurie. PS: Dupa cum scrie, e probabil cu copil de varsta gimnaziala, fara prieteni, cu note mici la scoala si cu un complex de inferioritate. Lasa-l sa-si verse si el naduful pe soarta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close