SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Halep a pierdut suportul publicului la Wimbledon » Englezii au sprijinit revenirea formidabilă a taiwanezei Hsieh

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 18:10

Taiwaneza Su-Wei Hsieh (32 de ani / 48 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep în turul 3 de la Wimbledon, scor 3-6, 6-4, 7-5, și a dezvăluit că publicul englez a fost cel care a împins-o spre cea mai mare victorie din carieră.

"Prima victorie în faţa unui număr unu mondial. E uimitor să fiu aici şi să câştig după o asemenea bătălie a nervilor. Să revin de la 2-5 în setul decisiv e impresionant, am avut şi suportul publicului, cei din tribune m-au împins de la spate. Le mulţumesc atât de mult!

Simona a jucat atât de bine. Dar am luptat, am crezut în mine şi am trecut mai departe", a declarat Su-Wei Hsieh la finalul meciului.

Taiwaneza va juca în optimi cu Dominika Cibulkova cea care a învins-o pe Elise Mertens, scor 6-2, 6-2.

Citește și: SIMONA HALEP - SU-WEI HSIEH / WIMBLEDON 2018 » VIDEO Prăbușită în decisiv: Simona pierde incredibil în turul 3, după ce a fost întoarsă de la 5-2!

Citește și: "A reușit victoria carierei" » A izbucnit în plâns după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
maxp
maxp  •  08 Iulie 2018, 22:00
Postat de merace pe 07 Iulie 2018, 19:55

E ciudat acest Wimbledon. E ca si cum toate jucatoarele mari se dau la o parte sa nu joace cu Serena, dar nu cred ca de teama, ci mai degraba ca un protest la decizia organizatorilor sa o dea fortat favorita 25. Oficial, ele trebuie sa respecte regulile de organizare, dar in sufletul lor asta le afecteaza clar. Madison Keys deja a recunoscut ca ideea de a juca in turul 4 cu Serena a stresat-o pana a pierdut meciul cu Rodina. Simona ramane pe locul 1 mondial, si in curs pentru Singapore, deci infrangerea de azi nu ii schimba prea mult locul in clasament. Mi-ar place sa ajunga Serena in finala fara sa intalneasca vreo favorita! Si sa piarda finala cu Cibulkova, care nu a prins locul 32 de favorita, meritat, din cauza ca a fost favorizata Serena!

Hai ca asta e buna, s-a speriat de Serena si de-aia a pierdut, sa fim seriosi, cat de penibila sa fie sa spuna asta. Apoi, daca le e asa de frica de Serena, oare atunci nu inseamna ca macar moral, Serena merita sa fie cap de serie?! Si inca ceva, oare aceasta Madison Keys e constienta ca statutul de cap de serie numarul 25 tocmai asigurase faptul ca cele 2 nu se vor intalni in primele 3 tururi?! Ca na, s-a speriat ca o prinde in optimi, daca nu era cap de serie, o putea prinde si in turul 1.

113003126269975
Gigi Oroian  •  08 Iulie 2018, 12:32
Postat de Ion Popescu pe 08 Iulie 2018, 07:46

Ce va lamentati atata ? SIMONA nu este datoare nimanui ! Nimeni afara de familia ei nu a facut nimic pentru ea. A facut Simona bani din afaceri oneroase cu statul ? Din contra a castigat prin munca - de la straini - 26 milione de dolari, la 26 de ani. A facut destul ! Din partea mea nu are decat sa piarda mereu si sa ajunga pe locul 1.000 WTA. Lasa ca o sa vina haterii de pe internet sa aiba succese la nivel mondial in orice domeniu. Sa vezi ce o sa ne mandrim cu ei !

Teerten - crezi ca ea nu ar fi vrut să câștige? Atât a putut ieri.Si ea a întors meciuri când era condusă cu 5- 2.Hsieh a jucat foarte bine,e foarte buna pe iarba, cred că a fost meciul vieții ei.

113003126269975
Gigi Oroian  •  08 Iulie 2018, 12:30
Postat de thirteen pe 07 Iulie 2018, 22:45

Tin mult cu Halep..f.mult...dar decat sa faca ce a facut in dupa masa asta si in finala de la Roma(cu Svitolina) mai bine sa nu se prezinte....e dezamagitor ca nu-si da seama ca acum deja nu mai lupta doar pentru ea si daca se comporta neprofesionist (la 5-2 in decisiv....esti jale)nu o afecteaza doar pe ea...ci si pe noi...decat asa (ca se vede cand nu mai ai chef) atunci da-te accidentata...cazi jos...orice dar nu sa pierzi 5 ghemuri in decisiv fara sa iei 1...

Teerten - crezi ca ea nu ar fi vrut să câștige? Atât a putut ieri.Si ea a întors meciuri când era condusă cu 5- 2.Hsieh a jucat foarte bine,e foarte buna pe iarba, cred că a fost meciul vieții ei.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează