SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Halep a povestit cel mai delicat moment din 2013: "Aveam dureri insuportabile" » Noul obiectiv pentru 2014

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 decembrie 2013 12:44

Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din România, reuşind să cîştige 6 turnee WTA în 2013. De asemenea, a încheiat anul pe locul 11 în clasament.

Jucătoarea română a avut şi un moment dificil din anul care stă să se încheie. Halep a avut probleme mari la spate într-un meci cu italianca Roberta Vinci: "Am jucat în turneul de la Paris cu Roberta Vinci. Nu mă puteam deplasa, aveam dureri insuportabile. Am avut însă încredere că acele dureri îmi vor trece şi chiar mi-au trecut doar făcînd nişte exerciţii", a povestit Halep pentru Wowbiz.

De altfel, Simona a fost învinsă categoric în acel meci, 0-6 3-6.

Halep a dezvăluit şi principalul obiectiv pentru sezonul viitor, să ajungă cît mai sus în turneele de Mare Şlem: "Visul meu era acela de a fi în top 20. Acum trebuie să-mi fixez un alt obiectiv, să-mi îndeplinesc un alt vis. Aş vrea să am o performanţă notabilă şi la un turneu de Grand Slam"

Cititorii GSP au votat: Simona va cîştiga un turneu de Mare Şlem
GSP.RO a iniţiat un sondaj după anul extraordinar pe care Simona Halep l-a avut, cu 6 turnee WTA cîştigate şi locul 11 la finalul sezonului. După cele peste 26.000 de voturi exprimate, mai mult de 60% au mers pe mîna Simonei! Au votat că va cîştiga un turneu de Mare Şlem, iar cei mai mulţi s-au gîndit că Australian Open este cea mai posibilă opţiune, cu 26% din voturi. Roland Garros a fost aproape, cu 20%, în timp ce US Open cu 8% şi Wimbledon cu 7% au fost ultimele. 39% dintre respondenţi au votat că Halep nu va cîştiga vreun turneu de Mare Şlem.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
whiteredarad
whiteredarad  •  26 Decembrie 2013, 12:07

In 2013 Simona Halep a ajuns o jucatoare importanta in top 15,una care a castigat turnee multe.Pentru 2014 eu astept sa se mentinja aici,daca poate sa mai urce 2-3 locuri. Dar ii va fi infinit mai greu.Va fi luata in seama,va avea de castigat (de aparat) multe puncte.Asa ca ,singura solutie este sa ajunga in optimi,in sferturi,poate o semifinala de Mare Slem.Cred ca va putea asta. Dar si-a schimbat antrenorul cu care a avut rezultate,asta nu este un lucru bun.Sa asteptam sa vedem cum va incepe,insa Simona va avea un an foarte greu,va trebui sa se mentina acolo si asta este foarte greu. Am toata increderea,si sper sa fie saanatoasa. Succes Simona.

plischi
plischi  •  26 Decembrie 2013, 06:19

performanta in tenis inseamna talent, renuntari, adaptarea la un regim de viata aparte, celelalte ingrediente fizice, plus CULOAR. la fiecare turneu! este mai important decat pare...

valiii
valiii  •  25 Decembrie 2013, 20:53
Postat de rockstar09 pe 25 Decembrie 2013, 15:57

mai nou te pricepi si la tennis ? ... forurile mondiale o declara cea mai promitatoare jucatoare a anului ,dar nu conteaza ovidiu zice ca nu are aptitudini =))))))))))))))) ... scuza-ma ca iti zic dar esti penibil ...

ovidiu se pricepe la toate ,e omuE bun la toate:)) multa sanatate simona iti doresc si un an cel putin la fel de reusit ca cel care se incheie!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează