SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep a primit azi încă o recompensă importantă pentru locul 1 WTA: "La numai 26 de ani, a devenit o legendă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 17:29

Simona Halep a devenit azi Cetățean de onoare al municipiului București pentru performanțele sale din tenis.

"În ultima perioadă, performanțele sportivilor români sunt din ce în ce mai rare pe plan internațional. Lipsa de implicare și susținere a autorităților, atât centrale cât și locale, în dezvoltarea și întreținerea bazelor sportive, în finanțarea și funcționarea cluburilor sportive pentru copii și juniori și în atragerea tinerei generații către sport, a condus la reducerea masivă a practicării sportului de către copii cu consecințe în reducerea ariei de selecție pentru sportul românesc de performanță.

În acest context, performanța Simonei Halep de a ajunge numărul 1 în clasamentul Women's Tennis Association și de a ridica numele României pe locul 1 în tenisul mondial este cu atât mai importantă.

(...) La numai 26 de ani, Simona Halep a devenit o legendă în tenisul mondial datorită performanțelor uimitoare dobândite doar până în acest moment, iar nivelul și pregătirea sa prevestesc o performanță și mai completă, și mai uimitoare. Talentul excepțional al acestei sportive trebuie valorificat, sprijinit și recompensat pe toate planurile", se arată în comunicatul Primăriei București.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
thomassystem
thomassystem  •  31 Octombrie 2017, 00:48
Postat de duffyduck pe 30 Octombrie 2017, 21:28

Am mai spus-o, sunt 100% convins ca marele necaz al unor postaci de aici este ca Halep nu a intrat in urmatoarea galerie selecta, ca sa merite locul 1 WTA: "Imagini demențiale cu Caroline Wozniacki, câștigătoarea Turneului Campioanelor » A pozat complet GOALĂ" si "GALERIE FOTO + VIDEO Mai sexy ca niciodată! Bouchard a petrecut de Halloween aproape dezbrăcată"

La cum arată obosita din Constanța ar fii greu.

duffyduck
duffyduck  •  30 Octombrie 2017, 21:51

Nu e vina Simonei pentru incompetenta crasa a Primariei. In primul rand, conform DEX si dpmeudv, o persoana nu poate fi legenda ... legenda este un text, o compozitie muzicala, o inscriptie sau o completare anexata la o harta ... presupui ca "devii o legenda" in momentul in care devii subiectul unei povesti, ceea ce nu e cazul cu Halep. Nu inteleg insa la ce te referi prin "atat poate si gata"?

romulus65
romulus65  •  30 Octombrie 2017, 21:31

Nu sunt unul dintre criticii Simonei, atat poate si gata, dar o legenda devii castigand turnee de Grand Slam. Oare Federer ar fi devenit o legenda fara sa fi castigat asemenea turnee?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează