SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Halep a scăpat de o contracandidată la trofeu! O jucătoare din top 5 a fost eliminată la Miami

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 20:37

Slovaca Dominika Cibulkova, ocupanta locului 4 WTA și una dintre favoritele turneului de la Miami, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului american.

Aflată în fața Simonei Halep cu o poziție, Cibulkova a părăsit turneul de la Miami după ce a fost învinsă de cehoaica  Lucie Safarova (locul 36 WTA), scor 6-7, 1-6.

Safarova va juca în următoarea fază a competiției cu învingătoarea dintre Garbine Muguruza și Caroline Wozniacki.

Simona Halep va juca și ea în optimile de finală de la Miami în această noapte după ora 0:30 cu australianca Samantha Stosur.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
onduku
onduku  •  27 Martie 2017, 23:37
Postat de domnuspinu pe 27 Martie 2017, 22:33

Ce conationala INCOMPETENTILOR, s-a reunificat Cehoslovacia??????

Articol de pe buda fotografilor!!! Normal e un astfel de articol prin care te bucuri de eliminarea unei jucatoare, atac la Cibulkova direct? Cred ca scrie Cancan in loc de Gazeta Sporurilor.

smdb
smdb  •  27 Martie 2017, 22:34

"după ce a fost învinsă de conaționala sa". Autorule, Cehoslovacia nu mai exista de vreo 25 de ani... Dar' nu-i nimic, nu se supara nimeni, vorba aia "de unde nu-i, nici D-zeu nu cere".

adi_some
adi_some  •  27 Martie 2017, 22:34

Safarova e cehoaica... va faceti de ras!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează