SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

Halep așteaptă revanșa cu Shuai Zhang, în optimile de la Beijing: "Chiar voiam să joc cu ea"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 10:38

Simona Halep abia așteaptă meciul cu Shuai Zhang, în fața căreia a pierdut la Australian Open. Cele două se vor înfrunta în optimile de finală de la Beijing, joi, în direct la Dolce și liveTEXT pe GSP.ro, ora urmând a fi stabilită în cursul zilei de azi. 

”Mi-am dorit să joc împotriva lui Zhang, deoarece am pierdut contra ei la Australian Open și îmi doresc să fac un meci mult mai bun. Va fi o nouă zi și voi face tot posibilul să câștig acest meci.

Am jucat foarte bine contra Yaninei. Am așteptat mult timp să joc acest meci. Mă bucur că am reușit să câștig atât de repede, jucând un tenis atât de bun", a zis Simona conform DigiSport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
251809008486653
Ghita Ghee  •  07 Octombrie 2016, 18:45

N.are rost sa ne certam. Simonica joaca pe bani multi. Multe blaturi. Sper ca D-zeu s.o pedepseasca !

10204444699616941
Ion Ionescu  •  05 Octombrie 2016, 21:11
Postat de wowmashha pe 05 Octombrie 2016, 11:39

doamneee mare-i gradina ta . ce tenis bun ai jucat cu yanina ? pe cine pacalesti ? crezi ca pe toti ne cheama capalyn ? primul set ai avut 38 la suta parca procentaj la primul serviciu . asta-i tenis bun ? visezi . cifrele nu mint . ai avut noroc ca yanina era vai mama ei . a jucat aia execrabil . iar tu ai jucat la fel de execrabil numai ca ai fost un pic mai cu mintea pe teren in rest ai fost zero barat . esti o mincinoasa si o prefacuta. nu uita ca la australin open ai doborat un record vechi de 27 de ani record negativ . ai intrat in istorie . ca o pata neagra .auzi ce aiureaza fatuka a jucat tenis bun si ea a fost o petarda . sa nu cumva sa-ti dea iar cu terenul in cap zhang. si tine minte prefacuto ce-ti zic si chiar de o vei bate nu va conta . pt ca este un turneu de 2 bani jumate . daca erai buna o bateai atunci cand trebuia . acu si daca pierzi si daca castigi este egal cu zero . zero barat . la fel ca valoarea ta .

Esti in delirium tremens ca dopata ta a beneficiat de o substantiala reducere a pedeapsei? Da? atunci concentraza-te pe Dopatova si nu mai comenta total aiurea, la subiecte care te depasesc total. Daca n-as sti ca ai o vanume varsta as jura ca esti un biet ***. Un zero barat, un nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  05 Octombrie 2016, 15:55
Postat de wowmashha pe 05 Octombrie 2016, 13:35

madame te deranjeaza adevarul ? sau mai bine spus daca cineva spune un adevar inseamna ca nu are cei 7 ani de acasa ? esti in eroare . vezi-ti de batranetile tale . cu ce am jignito pe halep cand am spus ca la australian open a batut un record negativ vechi de 27 de ani ?. si ca sa-ti explic mai pe intelesul lu matale . de 27 de ani nu s-a mai intamplat ca o ocupanta a locului 2 mondial sa fie eliminata de la primul meci . este purul adevar . si daca adevarul nu-i favorabil lui halep asta inseamna ca cineva a jignito ? esti demna de mila .

Dar cu limba romană ce ai avut bre, ea cu ce ti-a greșit?! Sa nu dai vina pe greseala de tastare ca nu tine .... Nu il mai citezi pe ala de ti-a zis apoi ca "latri ca un prost"?! :-)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează