SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Halep dezvăluie ce i-au transmis Agassi și Graf » Ce lovitură a exersat Simona cu marea campioană: "Nimeni nu o face ca ea"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 19:03

Simona Halep se pregătește de debutul la Indian Wells, acolo unde va juca în turul doi cu Vania King. Înainte de acest  turneu, Halep s-a pregătit alături de Steffi Graf și Andre Agassi și a spus că a exersat loviturile "tăiate".

"Nu prea am exersat loviturile «tăiate» când eram tânără şi acum îmi este greu acum să le folosesc în meciuri. Nu am încredere să le folosesc. Este greu să le pun în practică, dar voi încerca. Am exersat mai mult decât în trecut", a spus Halep.

"Graf și Agassi mi-au spus multe lucruri despre cum să te descurci sub presiune și cum să-ţi stăpâneşti emoţiile când mergi la un turneu la care trebuie să-ţi aperi un titlu.

Mi-au spus că e bine că am de apărat titlul, o pot lua ca pe un lucru pozitiv, să mă relaxez, să joc mai bine, să fiu mai motivată şi cu mai multă determinare", a mai declarat românca, potrivit WTA.

22
de turnee de Grand Slam a cucerit Steffi Graf

Halep a vorbit și despre problemele fizice pe care le-a avut în debutul acestui sezon.

"A fost greu să pierd în primul tur la Dubai și la Doha, dar veneam după două luni grele, în care am fost bolnavă și de aceea nu m-am putut antrena. Acum mă simt bine și am aproape patru săptămâni în care m-am antrenat din greu. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă din nou şi pot juca", a adăugat Halep.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
plischi
plischi  •  11 Martie 2016, 13:58
Postat de Oana Miulescu pe 10 Martie 2016, 20:57

Cred ca avea nevoie de aceste sfaturi, de obicei se lasa stapanita de aceasta presiune & asa pierde meciurile... Cat despre loviturile taiate, da reprezinta o problema, mai alea cand nu prea le exersezi. Monica le foloseste curent& cu succes.

acesta este stilul monicai, nici nu cred ca le exerseaza prea mult...

plischi
plischi  •  11 Martie 2016, 13:31
Postat de sakamoto pe 10 Martie 2016, 22:46

Serviciul Simonei merge cu cam 140 km/h, foarte moale. Aici este cuiul lui...Pepelea! Multe fetitze junioare, servesc mai puternic. De ce n-au invatzat-o cei doi corifei, cum sa dea mai tare in bashika?

credeti ca pentru o jucatoare de sub 1,70 este la fel de usor sa loveasca mingea la fel de tare ca una de peste 180?! mira-nm-as!...

plischi
plischi  •  11 Martie 2016, 13:27

prima chestie care m-a facut sa fiu un suporter al simonei a fost faptul ca jocul ei semana cu cel al lui steffi graf, al carui admirator am fost in tineretea mea. m-as bucura sa vad in viitor si mai multe asemanari in felul in care loveste mingea si nu numai prin obtinerea avelorasi rezultate, pentru ca acest lucru mi se pare imposibil. ii doresc succes in turneul care incepe la noapte pentru ea. doamne-ajuta!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează