SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Halep, după ce doar o singură româncă a prins turul 2 la AO: "Nu trebuie să fim ultimele care ies din competiţie la fiecare turneu"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 15:03

Simona Halep nu se teme de Cehia înaintea meciului de la Fed Cup. Eliminarea prematură de la Australian Open a făcut-o să se gîndească din timp la meciurile de la Cluj din 6-7 februarie.

"Putem să spune că e surprinzător că nu mai avem românce în turneu, dar se întîmplă. Nu trebuie la fiecare turneu să fim ultimele în competiţie. Nu mi se pare o tragedie. Se întîmplă, mai sînt turnee şi trebuie să rămînem pozitive.

Nu e uşor în Fed Cup, dar poate o să ne revenim complet şi o să facem o treabă foarte bună acolo. Sînt foarte motivată, îmi doresc mult să merg şi să joc bine. Chiar cred că o să mă ajute meciurile de la Fed Cup şi sper să ne calificăm.

Cred că avem o şansă pentru că nici cehoaicele nu sînt într-o formă foarte bună. Abia aştept să mergem la Cluj, nu am fost niciodată şi am auzit că şi sala este superbă. E un eveniment foarte mare pentru noi, în sferturi deja, luptăm pentru locuri cît mai sus în clasamentul Fed Cup.

Avem ca adversară o echipă foarte puternică, ele au experienţă în Fed Cup, au cîştigat de atîtea ori, dar mie nu mi-e teamă şi nici fetele nu simt acest lucru şi o să ne motivăm una pe alta ca să dăm tot ce putem.

Este o presiune, deoarece este un eveniment mare pentru ţara noastră, dar m-am obişnuit să simt presiunea şi încerc să joc şi cu ea. În unele momente am jucat foarte bine cînd am simţit presiune şi ăsta e un lucru bun. Încerc să mă maturizez cît de mult pot în acest sport şi să fiu cât mai bună", a declarat Halep, la sosirea în România conform Mediafax.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
386635174879398
Alexandru Chis  •  22 Ianuarie 2016, 06:38

Umbla zvonul ca te-ai fi imbatat in preziua meciului cind ai sarbatorit, cu alte patru competitoare, prezenta la Melbourne.

merace
merace  •  22 Ianuarie 2016, 03:05

BRAVO SIMONA pentru ca ai ajuns numarul 2 mondial in tenis feminin, ceva ce nimeni din Romania nu a mai reusit pana acum!

merace
merace  •  22 Ianuarie 2016, 03:03
Postat de Dan Ioan Pop pe 21 Ianuarie 2016, 19:35

Cam amatoare ...si cam nesimtire. ...

cam nesimtire din partea ta, ca esti numarul cat mondial la ce?!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close