SPORTURI  »  TENIS  »  INTERNATIONAL PREMIER TENNIS LEAGUE

Halep este chemată la cel mai tare turneu din finalul anului » Simona poate juca alături de Federer, Nadal sau Serena

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 17:37

După eliminarea din faza grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a intrat în vacanţă pînă în ianuarie.

Cu toate acestea, Halep îşi poate întrerupe vacanţa şi poate participa la International Premier Tennis League.

Presa din India scrie că organizatorii turneului negociază cu Simona Halep, pentru ca ea să participe la competiţia care se dispută în perioada 2-20 decembrie.

Turneul se joacă în Singapore, Dubai şi India, iar 5 echipe vor lua startul. Vor fi cinci meciuri între fiecare echipă: la simplu şi dublu, masculin şi feminin, dublu mixt şi un meci între legende.

La această ediţie şi-au anunţat prezenţa nume importante precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovici, Serena Williams, Maria Şarapova, Ana Ivanovici sau Agnieszka Radwanska.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
bosfor
bosfor  •  17 Noiembrie 2015, 14:28
Postat de lapusneanul pe 17 Noiembrie 2015, 10:00

VIRGULA...baa, esti nebun, daca accepta sa joace poate castiga UN MILION de DOLARI pe ZI.... pe ZI baaa....mama, o caruta de bani......hahahahaha..

cum adik daca accep[ta sa joace ? :)))))) frate dar tu kiar esti urcat pe o pluta si dus cu ea . :)))))) niciodata nu am crezut chiar daca am mai facut si misto de ei ca halep poate sa aiba asemenea fani . voi sunteti la paket sau la gramada ? tu kiar crezi ceea ce altii vor sa-ti bage pe gat ? vai doamne dar ***t mai esti .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  17 Noiembrie 2015, 10:06

sa mai traim pana in decembrie!

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Noiembrie 2015, 10:00
Postat de bosfor pe 17 Noiembrie 2015, 08:39

nu-i vorba de nici macar o jumatate de link . cauta in anii trecuti clasament wta vezi ce jucatoare au fost clasate pe loc 2 mondial cam ce au castigat si apoi mai discutam . ca vreti voi sau ca nu vreti asta e realitatea , ca va convine sau nu e alta problema . asa ca pt tine ca sa nu te chinui prea mult zic si eu cateva nume ocupante ale locului 2 si fa si tu o comparatie . AUSTIN , IVANOVIC . EVERT . KUSNETSOVA.JUSTINE HENIN ,KVITOVA , DINARA SAFINA . RADWANSKA . JANKOVIC. EVERT . MASHA,VENUS . NAVRATILOVA ,SERENA , MORESMO , DAVENPORT ,..... de cele vechi nu spun nimic poate esti prea copil sa stii cum jucau sau ce au castigat . dar uite ca si cele din zilele tale au cam castigat cate ceva important la care halep doar viseaza . in sport in ziua de azi se fac fel si fel de statistici si clasamente incepand cu nr de cartonase . galbene rosii . minute jucate . la ce echipe ai activat . cate goluri ai dat . cate accidentari ai suferit , cate pase ai dat . cate cosurui ai marcat . sunt o sumedenie de criterii .... etc .. etc .. raportat strict la locul 2 mondial halep este cea mai slaba ocupanta a acestui loc . in decursul a 40 si ceva de ani consecutivi . PUNCT .

VIRGULA...baa, esti nebun, daca accepta sa joace poate castiga UN MILION de DOLARI pe ZI.... pe ZI baaa....mama, o caruta de bani......hahahahaha..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează