SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, certată de Boris Becker: „Ar putea să facă asta, dar se oprește. E greșit!”

Boris Becker (52 de ani), câștigător a 6 turnee de Grand Slam, acuză lipsa de implicare a Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA) în politica WTA.
Boris Becker (52 de ani), câștigător a 6 turnee de Grand Slam, acuză lipsa de implicare a Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA) în politica WTA.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 17:48 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 18:27

Boris Becker (52 de ani), câștigător a 6 turnee de Grand Slam, acuză lipsa de implicare a Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA) în politica WTA.  

Boris Becker e de părere că jucătoarele de top, în cazul de față liderul Ashleigh Barty și Simona Halep, ar trebui să fie mai vocale și să apere drepturile jucătoarelor, după modelul Novak Djokovic. Sârbul a cerut mai multe facilități pentru jucătorii din afara top 100 ATP.

Simona Halep, avertizată de Becker

„Avertizez că aceste jucătoare trebuie să aibă grijă să nu se piardă pe drum. Djokovici susține jucătorii, iar Simona Halep și Ash Barty ar trebui să facă și ele asta. Trebuie să lupți pentru drepturile tale, trebuie să îți faci dorințele publice. Ele ar putea face asta, dar se opresc, ceea ce este o greșeală. În urmă cu 10 ani, Serena Williams a luptat mult pentru ca premiile să fie egale între femei și bărbați”, a spus Becker într-o intervenție la Eurosport Germania. 

Simona Halep, certată de Boris Becker: „Ar putea să facă asta, dar se oprește. E greșit!”
Boris Becker, atent la tot ce mișcă în tenisul mondial

Becker, nemulțumit de atitudinea Simonei Halep

Înainte ca US Open 2020 să înceapă, Boris Becker a declarat că nu înțelege atitudinea jucătoarelor de top, care au refuzat să participe la competiția din New York. Pe listă se numără și Simona Halep. 

Eu aș fi mers cu siguranță la US Open. De fapt, după jumătate de an fără tenis, aș fi înotat Atlanticul că să ajung acolo! Dacă în adâncul sufletului ești un luptător și n-ai avut șansa să joci, nu ai fi fost disperat să joci din nou după atât timp? 

Cu siguranță nu toată lumea a simțit la fel și știu că sunt vremuri dificile, dar sunt la fel pentru toată lumea. Trebuie să spun că sunt surprins și dezamăgit de faptul că 6 din primele 10 jucătoare ale lumii nu sunt la US Open și sper că o să regrete!
- Boris Becker

Citește și alte știri depre Simona Halep: 

US OPEN 2020. O singură jucătoare îi poate „fura” locul 2 Simonei Halep! Cum arată scenariul

GALERIE FOTO Simona Halep și-a luat cea mai scumpă mașină electrică din lume

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
maddad
maddad  •  06 Septembrie 2020, 13:21

Boris Becker e anonimul lui... inteligent, asemeni celor care o critica pe Simona. Băi, "inteligenților", urmează Roland Garos-ul, adică zgura. La US Open e suprafață rapida. Simona NU se simte bine la US Open, dar iubește la nebunie zgura de la Paris. Nu a vrut sa riște. Cât despre frustrații care o critica, niște neica-nimeni, câteva informatii: Simona Halep e locul trei ALL TIME ca valoare a premiilor din tenis, locul patru ALL TIME ca număr de săptămâni petrecute ca lider mondial și NUMĂRUL UNU în rândul jucătoarelor în activitate ca număr de săptămâni petrecute în top ten.

10219104240620968
Dorin Cojocariu  •  06 Septembrie 2020, 10:12

E grotesc felul in care e atacata Simona. Cei cu talent exceptional (i.e. Ilie Nastase) sunt putini, pentru marea masa de tenis players ramane o combinatie specifica de munca multa, strategie, abilitati fizice si emotionale, etc.; fiecare factor intr-o plaja de valori la fiecare jucator. Simona merge pe calea ei, cu "combinatia" ei proprie si ritmurile ei; a o ataca pentru ca nu are "combinatia" de trasaturi a altor jucatori e aberant. Performanta ei e extraordinara. Bine ca o lauda mari campioni si tehnicieni ai sportului, ca de "specialisti" de balta (aka bullies) e plina lumea.

raikkonen79
raikkonen79  •  05 Septembrie 2020, 23:21
Postat de Alice Popa pe 05 Septembrie 2020, 20:13

Simona ar trebui sa invete jocul de tenis. E o simpla batatoare de covoare. Cum bine i-a spus Villander, tenisul nu insamna sa alergi tot meciul stanga-dreapta si sa trimiti mingea peste fileu asteptand greseala adversarei.

Ar putea lua lectii la cluj. E acolo o echipa de fotbal croita pe jocul cu fileu ( fara mijloc )......lunga si pe-a doua....cum vrei sa-i spui.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează