SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZEN

Halep explică ce probleme a avut cu Jankovici » Ce s-a întâmplat în setul doi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2017 09:58

Simona Halep a învins-o pe sârboaica Jelena Jankovici în 3 seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3, în primul meci al turneului de la Shenzen. În turul următor, Halep va juca cu învingătoarea din partida Peng Shuai - Katerina Siniakova.

După victoria în fața fostului lider WTA, Simona a vorbit pe teren despre duelul cu Jankovici și despre ce dificultăți a avut în setul doi. Românca, locul 4 WTA și a doua favorită, a anunțat că vrea să triumfe la acest turneu, la fel ca în 2015.

"A fost primul meu meci din 2017 și l-am disputat contra unei sportive foarte bune. Deci nu a fost deloc ușor.

Da, am început foarte bine meciul și m-am impus lejer în primul set. După care ea a revenit în setul al doilea. Ea a fost mai agresivă și a revenit. Totuși sunt mândră de faptul că am câștigat eu setul decisiv, mai ales că mă simt bine la Shenzhen.

Vreau să repet succesul de acum doi ani (când a luat trofeul, n.r.), dar știu că fiecare partidă de aici e grea", a declarat Simona.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
sexilian
sexilian  •  03 Ianuarie 2017, 10:23

Doar de sanatate are nevoie,sper sa nu mai apara problemele la nari.......

235035753605479
Dumitrita Stan  •  03 Ianuarie 2017, 03:15

Cine critica nu stie cat munceste un sportiv profesionist.Cine nu doreste sa castige mereu? Cel ce critica sa intre pe teren cu Simona sau cu un alt sportiv si sa demonstreze ca are dreptul sa critice. Daca nu ciocul mic .

cris4co
cris4co  •  02 Ianuarie 2017, 23:27

Forta Simo !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close