SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // 4 lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca Simona Halep să rămână pe locul 1 WTA » E nevoie de o minune!

Simona Halep. Foto: Reuters
Simona Halep. Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 12:21

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a fost eliminată de Serena Williams (37 de ani, 16 WTA), scor 1-6, 6-4, 4-6, în optimile de finală ale turneului de la Australian Open. Românca are acum nevoie de multă șansă pentru a păstra poziția de lider.

Naomi Osaka și Elina Svitolina și-au câștigat meciurile din optimile de finală de la Australian Open și au rămas în cursa pentru locul 1 mondial. Japoneza Osaka (4 WTA) a ieșit învingătoare din meciul cu Anastasija Sevastova, scor 4-6, 6-3, 6-4.

De partea cealaltă, ucraineanca Svitolina (7 WTA) avut nevoie tot de trei seturi pentru a dispute de Madison Keys, scor 6-2, 1-6, 6-1.

Osaka și Svitolina se vor întâlni acum în meci direct în sferturile de la Australian Open, iar una dintre cele două va pleca acasă fără a mai pune presiune pe Halep.

Cum își poate păstra Halep locul 1

  • Petra Kvitova pierde sfertul de finală cu Barty;
  • Naomi Osaka pierde sfertul de finală cu Svitolina;
  • Elina Svitolina nu ajunge în finală;
  • Karolina Pliskova nu câștigă titlul.

    (trebuie să fie îndeplinite toate cele 4 condiții)

Vezi și: 

Mutarea începutului de an: cine a fost alături de Simona Halep la încălzirea dinaintea șocului cu Serena

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
831709840320052
Ba Banu  •  22 Ianuarie 2019, 12:44

Simo a demonstrat la AO că își revine după accidentare și că mental e puternica in ciuda faptului că nu a avut un antrenor. Serenei in schimb i s-a aranjat meciul ca să câștige; hai sa recapitulam. Simonei i s- a dat în primul tur KKanepi, pt că e f. puternica și a bătut o pe Simo la USO deja; Simo a trecut de test, apoi au intrat încă alte 3 americance puternice inclusiv serena. Daca asta nu a fost aranjat, ce e?!? Simo a zis că loviturile Serenei erau ca și cum o lovea un tren... Nu e drept să se joace așa, de ce pui o ființă, o fata delicată ca simo sa joace în aceeași categorie cu acest malac. Serena cu loviturile ei de peste 190kmh trebuie sa fie mutată în ATP.

831709840320052
Ba Banu  •  22 Ianuarie 2019, 12:32
Postat de Sabin Ellak pe 21 Ianuarie 2019, 14:04

Halep daca pierde ori este bolnava ori adversare ei este dopata...ei mai fugi de aici cu aceste ganduri.Halep nu mai este nr. 1 WTA,si incet cu incetul va ocupa locul ei meritat pe la mijlocul clasamentului.Dupa AO,Halep ajnge pe locul 4-5,si va incepe declinul.Tinerele jucatoare vor matura cu ea terenurile de tenis.Serena,marea doamna a actualelor tenismene,a demonstat inca odata,ca dupa o intrerupre de 2 ani,cu 10 kg in +,este mult superioara si incomparabil mai buna ca Halep! Daca nu nastea Serena,Halep nu ajungea niciodata in fruntea clasamentului.La sfarsitul anului,vom vedea pe Halepova printre jucatoarele de pe locurile 10-20 ! Trebuie remarcat faptul,ca dupa primul set,care a durat 20 min si pierdut cu 6-1,Halep a devenit o iepuroaica.Dupa egalarea la set,1-1,Halep urland s-a scuturat indelung parc-ar fi fost lovita de trasnet.Dupa setul trei,la sfarsitul meciului,au sustinatorii ei vocali cu steagurile lor,iar Halep a iesit cu capul in pamant,rumegand pierderea sefiei clasamentului.

Sabin, Daca și cu Parca se plimbau... Simo, de când a intrat în primele 5 jucătoare (cel puțin 5 ani in urma) nu a mai ieșit din top. Matale, zici în mod ipocrit ca nu ești interesat de ea, dar se vede că doar ai comentat aici ca să îți verși frustrările personale de parior înrăit. Asculta matale aici: Sa te înveți minte sa nu te mai bazezi pe munca altuia, să-ți folosești mușchii tăi și creierul tau daca ai ceva in bibilica. Simo e lăudată de nume mari din sport și chiar de prim ministra Germaniei si puțin îi pasă de opinia unui neștiut care vine aici pe site sa împroaște cu noroi o sportivă pe care noi nu o meritam, de fapt. Tough luck, mate!!

267890
267890  •  21 Ianuarie 2019, 20:43

Minunea e ca Simona e pe locul 1. Jocul ei e cel mult de locul 50. La urlete da, e de locul 1.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează