SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep recunoaște: "Sînt o persoană dificilă" » Simona a anunțat cînd va încheia colaborarea cu Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 00:13

Simona Halep a vorbit la emisiunea Garantat 100%, de la TVR 1, despre antrenorul ei Darren Cahill și recunoaște că ea este o persoană extrem de dificilă.

" Darren Cahill e un antrenor foarte bun, cu o experienţă uriaşă. De la el învăţ tehnică, tactică. El ca antrenor analizează adversarele, analizează ceea ce fac eu la meciuri. E foarte atent şi la pregătirea fizică. La pregătirea psihologică sînt învăţată să cred în mine şi să nu cedez niciodată. Trebuie să ai puterea să revii de la orice scor.

Pentru mine e greu să găsesc un antrenor pentru că sînt o persoană dificilă. Eu n-am concediat niciodată un antrenor. I-am zis actualului antrenor că vom lucra atîta vreme cît ne e bine, iar cînd nu ne va mai fi ne vom strînge mîna şi vom rămîne prieteni. Nu avem un contract limitat. Eu sînt 100% produs românesc. Am avut antrenori străini, dar tot de aici am plecat. Sînt un om care are principii de viaţă", a spus Simona Halep.

Numărul 2 WTA a dezvăluit și care este mîncarea ei preferată, dar și cine sînt cei mai importanți oameni din staff-ul său.

"Mănînc foarte mult paste, pui şi dulciuri. Ciocolata e preferata mea. Dimineaţa mai mănînc şi cereale. Am grijă de alimentaţia mea. Preparatorul meu fizic e Teo Cercel, am lucrat foarte mult cu el. Andrei Cristofor e fizioterapeutul meu. Cred că e unul dintre cei mai importanţi oameni din echipă" Simona Halep

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează