SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

HALEP S-A RETRAS DE LA INDIAN WELLS // Cum poate pierde Halep locul secund în clasamentul WTA

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 09:15

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) nu va participa la ediția din 2020 a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Sportiva din România poate să cadă un loc în clasamentul mondial.

Halep a fost eliminată în faza optimilor de finală la Indian Wells 2019. Românca a cedat în fața cehoaicei Marketa Vondrousova, scor 2-6, 6-3, 2-6, și avea de apărat 120 de puncte în clasamentul WTA. 

Simona ocupă în acest moment poziția secundă, cu 6.076 de puncte. O singură jucătoare o poate depăși la finalul Indian Wells. Karolina Pliskova (27 de ani) e obligată însă să câștige competiția din California. 

Halep s-a retras de la Indian Wells

Simona Halep a explicat decizia de a nu se prezenta la Indian Wells. 

„Sunt foarte dezamăgită să trebuiască să mă retrag de la ediția 2020 a BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai încă îmi cauzează probleme, și nu voi putea să mă recuperez în timp pentru a putea ajunge la Indian Wells. Turneul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente pentru mine din calendarul competițional, și sunt foarte tristă să-l ratez anul acesta, dar deja mă gândesc că mă voi întoarce în 2021!”, a scris Halep pe Facebook.

Flash News // Simona Halep s-a retras de la Indian Wells

Vezi și:

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells! Când ar putea reveni pe teren + surpriza pregătită în calendar, în aprilie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dubluv
dubluv  •  09 Martie 2020, 07:10

Indian Wells s-a anulat.

valyomanid4
valyomanid4  •  07 Martie 2020, 14:23
Postat de Vlad Hartea pe 07 Martie 2020, 11:52

Nu cred ca are nimic din punct de vedere fizic !! Nu o mai intereseaza aceste turnee, ci numai Open-urile din anul acesta, dupa care se retrage pentru casatorie !! Asa-i la machedoni, dupa casatorie urmeaza cresterea copiilor !! Adio tenis !!

E ca de prost ce esti nu stii ca a fost filmata mergand cu o carja ?

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  07 Martie 2020, 12:46

Daca ea are alte prioritati , de ce ne-ar interesa pe noi cate locuri cade !!!! Singura a declarat ca abia asteapta sa se marite , deci accidentarea e normala , a calcat-o Toni pe bataturi !!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează