SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Halep se va opera şi este în mare pericol! Pierde multe puncte şi iese din top 5 WTA!

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 09:16

Simona Halep se va opera de deviaţie de sept în următoarea perioadă, urmînd să lipsească de pe teren între 30 şi 45 de zile, după cum a anunţat chiar tatăl jucătoarei, Stere Halep.

În aceste condiţii, Simona nu va fi aptă pentru meciurile din Fed Cup cu Cehia de la începutul lunii viitoare, pe 6 şi 7 februarie. De asemenea, a doua jucătoare a lumii va rata şi un turneu WTA din februarie, extrem de important, cel de la Dubai.

Din păcate, românca va pierde nu mai puţin de 900 de puncte pentru că anul trecut a cîştigat trofeul după o finală cu Karolina Pliskova.

În aceste condiţii, Halep va rămîne doar cu 4645 de puncte înainte de turneele americane de la Indian Wells şi Miami. Este extrem de posibil să revină la aceste competiţii, dar vestea proastă este că şi acolo are de apărat alte 1340 de puncte după ce a cîştigat primul turneu în 2015, iar în al doilea a ajuns în semifinale.

Absenţa de pe teren îi va cauza Simonei şi o cădere în clasamentul WTA! Garbine Muguruza are acum 4991 de puncte şi Agnieszka Radwanska are şanse mari să ajungă în semifinale la Australian Open, ceea ce înseamnă că va acumula 5200 de puncte. Cele două nici nu au foarte multe puncte de apărat şi o vor depăşi pe Halep în clasament.

Şi Angelique Kerber ar putea s-o depăşească pe Halep după Dubai. O calificare în sferturi la Melbourne îi asigură 4130 de puncte şi se poate apropia de Simona în cazul unor performanţe bune în februarie.

De asemenea, nu trebuie uitate nici Victoria Azarenka şi Maria Şarapova. Cele două mari jucătoare sînt mai jos în clasament, dar bielorusa poate urca pe 6 în cazul unei finale la Australian Open, chiar deasupra Mariei.

Evident este că locurile celor două sînt mai sus în clasament, iar performanţe foarte bune în următoarea perioadă ar însemna că Halep va fi depăşită şi de cele două.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
cristy82
cristy82  •  24 Ianuarie 2016, 22:27

tare mi-e ca Simona s-a dat lovita ca sa nu participe la fed cup, vom vedea daca apare sau nu la doha In schimb daca intr-adevar a luat o pauza pentru a se reface fizic, atunci ii doresc multa sanatate.

mobilajucarii
mobilajucarii  •  24 Ianuarie 2016, 21:35

Pun o intrebare: oare ce e mai rau, sa pierzi niste puncte si sa iesi din top 5, sau sa nu mai poti juca tenis niciodata ?

580070908810464
Bogdan Emil Pana  •  24 Ianuarie 2016, 15:58

Am citit din comentarii și oamenii au dreptate ,e normal să fie supărați pe Simonica,să știți ca și eu eram supărat pe ea dar se pare ca intr-adevar are probleme de sănătate dar câteodată se mai și preface ,acum ea este dezorientata și îi va fi greu să revină !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează