SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

HALEP - SHARAPOVA // Simona explică ce a ajutat-o să o învingă pe rusoaică: "Mai pot juca așa"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 14:39

Simona Halep, locul 2 WTA, a reușit să o elimine pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, în turul III de la Beijing, scor 6-2, 6-2. (Vezi detalii)

După meci, Simona Halep a comentat prima victorie în fața Sharapovei și a explicat cum a reușit să o învingă pe rusoaică.

"Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei. Am servit destul de bine și cred că acum pot vedea munca pe care am făcut-o după US Open. Este prima mea victorie în fața ei și vreau să mă bucur de acest moment. Sunt foarte fericită că am câștigat.

Am jucat contra ei și mereu simțeam că pot câștiga, dar nu se întâmpla. Azi m-am gândit că e doar un meci, că trebuie să dau tot ce am mai bun. Știam că trebuie să fiu calmă și concentrată. Asta am făcut și m-a ajutat. Am fost calmă, relaxată, râdeam cu echipa mea. Simt că progresez la acest capitol.

Nu simt că am făcut ceva diferit față de alte meciuri. Și-n vara asta am făcut meciuri bune. Faptul că am bătut-o pentru prima dată face ca acest moment să fie special. Am mai jucat așa și mai pot juca așa. Am vorbit cu Darren și era fericit. Sunt fericită pentru ce am făcut azi. De mâine mă voi gândi la ce am de făcut în continuare", a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Citește și: Rusoaica a reacționat după prima înfrângere în fața Simonei: "A făcut totul așa cum trebuie"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
merace
merace  •  04 Octombrie 2017, 21:50

SA FIE LA FEL SI MAI DEPARTE, cat de mult se poate! Cred ca Simona a mai depasit un prag, in afara de cel de a o bate pe Sharapova. Are acum macar o victorie directa la orice jucatoare activa care a fost pe locul 1 mondial si conteaza azi in WTA. Asta cred ca ii spune deja ca poate sa bata pe oricine, daca lupta bine. HAI SIMONA!

ceaiuri
ceaiuri  •  04 Octombrie 2017, 20:49

meci f bun facut de Simona(comparabil cu cel cu serena de la turneul campioanelor)se vede ca a jucat detasat...fara apasara,nu se puteau schimba asa multe in jocul ei intr-un interval asa de scurt, numai daca un rol important sa-l fii avut A.Pavel....deci de urmarit urmatorul meci(e nevoie de revansa) ..unde simona poate demonstra ca a achimbat ceva si nu ramane decat sa o vedem pe primul loc

sakamoto
sakamoto  •  04 Octombrie 2017, 17:45

N-am vazut-o pe Simona niciodata, sa joace atit de bine. A practicat un tenis de mare calitate:multe servicii, care n-au putut fi returnate-cu peste 170 km/h, atit de bine plasate, incit Sharapova le-a privit neputinciaoasa-retururile Simonei au fost dirijate in coltzurile terenului. A plimbat-o pe Sharapova, de asa maniera, incit rusoaica-care se astepta la mingi pe centrul terenului, in racheta dinsei-a ramas stupefiata! Nu stia-draga de dinsa-ce se petrece. Totushi Sharapova n-a facut un meci slab:adversara ei-Simona-a fost prea buna:a reushit meciul vietzii ei! A dovedit-Simona Halep-ca poate juca la un nivel incredibil. Iar locul 2 mondial pe care-l ocupa, tenismena noastra, este pe deplin meritat. Felicitari Simona:ne-ai facut fericitzi! Sa dea bunul Dumnezeu, ca Simona sa mai aiba astfel de reushite! Astazi a vazut Simona insashi, de ce este in stare! Ce potentzial are. Poate Andrei Pavel? Vom vedea.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează