SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

Halep și-a aflat adversara din "sferturile" de la Stuttgart! Dă peste o jucătoare pe care a zdrobit-o în meciul precedent

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 17:09

CoCo Vandeweghe (26 de ani, 16 WTA) va fi adversara Simonei Halep (26 de ani, 1 WTA) din sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart.

Partida dintre Simona și Vandeweghe se va juca mâine, de la ora 14:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport.

Jucătoarea de 26 de ani din Statele Unite a învins-o pe Laura Siegemund (30 de ani, 100 WTA), câștigătoarea de anul trecut, în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Halep și Vandeweghe s-au mai întâlnit o dată, în 2017, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Halep s-a impus atunci categoric, 6-1, 6-1.

Halep se poate declara mulțumită, chiar dacă Vandeweghe este mult mai bine clasată decât Siegemund, deoarece Halep a fost eliminată de nemțoaica Laura Siegemund în ultimele două ediții ale turneului de la Stuttgart.

Vezi și: Jucătoarea care o sperie pe Halep: "Iar cu ea?! Nu mai vreau!"

VIDEO Halep a explicat cum și-a destabilizat adversara: "Simțeam că sunt mai puternică dacă fac asta" + detalii despre accidentare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
simonhalep
simonhalep  •  27 Aprilie 2018, 11:10

o bate haleapa pe coco vaideea și va câștiga mărunțișul de la frankfurt, dar la RG nu are nici o șansă. nu are anvergură și față de un GS.

761123740750819
Teofil Vasian  •  26 Aprilie 2018, 23:04

***: Du-te ma si te cauta ca vorbesti numai in dodii. Kerber sarmana s-a accidentat asa ca pe pronosticul tau poti sa te pisicesti. Vrei sa zici ca va castiga Coco cu 2-1. Da Doamne sa ai aceeasi mana! In rest sa aiba Sepsi aceleasi rezultate pe care le doresti tu romanilor. Fa-ti buncar ca se deratizeaza in Sf. Gheorghe cu substante impotriva *** iredentisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  26 Aprilie 2018, 20:36
Postat de indolentu pe 26 Aprilie 2018, 18:48

1 0 halep h2h cauta prostule aici http://www.tennis.com/players/687/simona-halep/vs/613/coco-vandeweghe/

Probabil s-o fi referit la rezultatul meciul, altfel ... nem tudom! :-))) Kerber a plecat saraca, insa nu in Porsche ci in ambulanta .... Chiar daca mie unuia nu imi place Angie, nu inseamna ca nu ii doresc multa sanatate si refacere completa! E vina numai a lui Tihi ca a cobit! Cand spune ca pierde cineva respectivul castiga si invers .... Ca asa e in HarCov! :-))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează