SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Halep și-a găsit tactica ideală: "Nu am doi metri și nici mușchi mari, deci așa trebuie să joc"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2017 10:13

Simona Halep a început anul cu o victorie în turneul de la Shenzen, în trei seturi, contra Jelenei Jankovici.

După meci, Halep a acordat un interviu pentru WTA, în care a vorbit despre pregătirea făcută înainte de noul sezon, în România și Australia, și despre cum vrea să arate jocul ei în 2017.

"A fost o pregătire bună. M-am antrenat pe o vreme caldă și mă ajută acum. În România sunt -15 grade. A fost o schimbare mare și m-a ajutat. Deja simt asta. Anul trecut, în presezon, am fost bolnavă. Acum sunt bine și m-am antrenat cât de tare am vrut. Nu am avut nicio zi liberă, ceea ce e important pentru mine.

 Am lucrat foarte mult la forehand. De fapt, am lucrat la tot. Chiar și serviciul este mai bun. Încerc să îmi îmbunătățesc jocul. Nu să mă gândesc la scor. Așa cum mi-a spus și Darren, «refuz să pierd». Vreau să joc și să dau ce am mai bun.

Vreau să am un joc mai solid. Nu sunt foarte puternică pentru că nu am doi metri înălțime și nu am mușchi mari. Trebuie să fiu rapidă și să deschid unghiurile. Trebuie să joc inteligent și să îmbunătățesc totul", a spus Halep pentru WTA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
tihi
tihi  •  04 Ianuarie 2017, 10:49

Ce tactica???Pierde la dublu si la simplu cu o jucatoare de peste locul 50 WTA!Halep anul acesta va cobori sub locul 10 WTA!

178288629309614
Eduard Girnita  •  03 Ianuarie 2017, 17:23

Problema e ca TU ai adversare "pline de muschi si de 2 metri"! O alta scuza pe anul acesta in caz de esec(uri)?

timm
timm  •  03 Ianuarie 2017, 14:32
Postat de wowmashha pe 03 Ianuarie 2017, 10:44

Ha ha ha vechea poveste pana se gaseste careva si.ti da cu terenul in cap si de atunci iar vei spune ca ai fost bolnava ca mingiile tale erau mai ude si mai grele ca ai fost virusata .ca te.a durut burta .cand vezi ca esti pe punctul de a pierde incepi sa schiopatezi ca sa pregatesti scuza de dupa meci si tot asa.esti plictisitoare .pana incep turneele adevarate .cele de mare slem dupa care suferi poti sa declari ce vrei .e lumea ta .insa la gs vei fi iarasi carne de tun ca de fiecare data .binenteles daca vei juca pe barba ta .ca daca se implica tiriak vei castiga si tu un gs.cand castigi tu esti perfect sanatoasa cand pierzi esti lovita de cea mai crunta boala.

HaHa Sharapova ne-a aratat calea spre 5 Grand Slamuri, dopajul. Castingi 5 GS pana sa te prinda dopat. Acum fiind monitorizata Sharapova nu mai ajunge in Top 50 WTA.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează