SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Halep susține că nu va avea probleme după căzătura de azi: "Indiferent cum voi juca, trebuie să câștig"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 18:06

Simona Halep a adus prima victorie pentru România în meciul contra Germaniei din Fed Cup, după ce a învins-o pe Andreea Petkovici în trei seturi, 6-4, 6-7, 6-3.

La finalul partidei, Halep a mulțumit publicului pentru susținere și a declarat că nu s-a accidentat după căzătura din primul set (VIDEO).

"Am avut nevoie de susținere, a fost un meci dificil, mai ales că am căzut. Nu se întâmplă să cad des, dar cred că a fost și de la emoții.

E greu de spus ca mi-am revenit, dar am nevoie de masaj. Talpa mea e cu dureri. A fost mai mult o sperietură, sigur va fi bine până mâine și voi juca mâine", a declarat românca.

Halep susține că va juca mâine împotriva lui Kerber.

"Știu cum ar trebui să joc, dar va trebui să lupt și să câștig, indiferent cum voi juca, trebuie să câștig."

"Mă simt bine pe zgura de aici"

"Puteam să închei mai repede, n-a fost așa, dar am luptat până la capăt și mă bucur că am caștigat, chiar dacă a fost în 3 seturi. Mă simt bine pe zgura de aici, îmi place, m-am antrenat bine toată săptămâna", a adăugat Halep la conferința de presă.

2 ore și 50 de minute
a durat meciul dintre Halep și Petkovici. Și meciurile precedente dintre cele două s-au întins pe mai mult de două ore: 2h40 la Cincinnati 2015 și 2h35 la Beijing 2014

  • Irina Begu a pierdut cu Kerber, 2-6, 3-6.
  •   Simona Halep s-a impus în fața Andreei Petkovici cu scorul de 6-4, 6-7, 6-4.
  • Scorul la general este de 1-1.
  • Mâine, se joacă Halep - Kerber, Begu - Petkovici și Dulgheru/Niculescu - Beck/Goerges.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  17 Aprilie 2016, 11:27

Cu noul ei stil de joc va fi o victima sigura. Joaca scurt: 90% din mingi le returneaza in careul de serviciu al adversar, sta prea in spate, cca 2 m de linia de fund si serveste f slab. Dar sa speram ca va fi mai activa , numai cu apararea nu se fac puncte. Hai Simona!

sakamoto
sakamoto  •  17 Aprilie 2016, 00:03

Doar nu si-a rupt fofoloanca?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Aprilie 2016, 20:13

sigur i se va umfla pana maine! :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează