SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Halep, Țiriac și Hagi, trăiri din pandemie: „Să avem grijă de noi, de familia noastră!”

Halep, Țiriac și Hagi, trăiri din pandemie FOTO: Captură@ObservatorNews
Halep, Țiriac și Hagi, trăiri din pandemie FOTO: Captură@ObservatorNews

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 19:33 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 20:32

Simona Halep (28 de ani), Ion Țiriac (81 de ani) și Gică Hagi (55 de ani) au vorbit despre contextul actual al sportului mondial și de influența negativă a pandemiei de coronavirus. 

Halep, Țiriac și Hagi, trei dintre cei mai mai sportivi români ai tuturor timpurilor, au povestit cum au trăit această perioadă atipică, în care competițiile s-au întrerupt, în cazul tenisului, sau au suferit modificări importante, situația fotbalului. 

Simona Halep: „Totul a devenit anormal”

„E o schimbare pe care nu ne-am închipuit-o şi nu ne-am gândit că va fi posibil să se schimbe totul total. A venit cineva şi ne-a tras frâna de mână. Da, ne-a scos din priză. Totul a devenit anormal pentru mine. Mi-a fost teamă, apoi am încercat să înţeleg despre ce e vorba, să fac tot ce trebuie ca să mă protejez şi să fiu sigură că nu mi se întâmplă nimic. Şi m-am odihnit. ceea ce într-un fel aveam nevoie. Mi-a fost frică pentru ai mei, pentru bunica, pentru bunicile mele, care sunt mai în vârstă”, a declarat Halep pentru Observator News.

Gică Hagi: „Să avem grijă de familie”

„Înainte alergam, alergam, alergam şi nu ştiam unde ajungem. Acuma, cred că după acest virus am devenit mult mai conştienţi de valorile personale, să avem grijă de noi, de familie, de prieteni, cercul trebuie să fie mult mai mic. Trebuie să ai grijă de tine, de cei de lângă tine. Eu asta am simţit”, a spus și „Regele” Hagi.

Lui Țiriac îi e dor de mișcare

„Eu de 65 de ani nu fac nimic în fiecare săptămână decât mă mut dintr-un loc în altul. Eu n-am dormit mai mult de zece zile în acelaşi pat. Mie treaba asta nu numai că-mi lipseşte, dar ca să ajung la ora unu şi nu ştiu ce să fac până a doua zi la ora opt când trebuie să mănânc, asta mă loveşte la cap”, a declarat Țiriac.

Sfaturile celor 3 legende

„Respectă regulile! Ai grijă de tine, pune-ţi mască!”
- Gică Hagi

„Respectaţi regulile, păstraţi distanţa, purtaţi masca. Masca vă scapă de multe rele”
- Ion Țiriac

„Haideţi să fim responsabili. Să avem grijă de noi şi de cei din jurul nostru! Pune masca!”
- Simona Halep

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre impactul pe care coronavirusul îl are în România: 

Dinamo, forțată să joace vineri cu Hermannstadt! Cum ar putea arăta echipa fără cei 11 fotbaliști cu Covid-19

Care sunt zonele roșii din România care riscă să intre în carantină din cauza coronavirusului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează