SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep va avea o lună grea! Două turnee foarte importante pentru Simona în martie: "Nu voi pune presiune pe mine"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 17:04

Simona Halep va avea o lună încărcată! Ocupanta locului 4 WTA va juca în această lună în două turnee foarte importante: Indian Wells și Miami Open.

"Sunt două turnee cu adevărat importante, dar, ştiind situaţia mea, nu o să pun prea multă presiune pe mine. Îmi doresc doar să pot să joc, să fiu sănătoasă, iar la Fed Cup o să joc 100%", a declarat Simona Halep la plecarea spre SUA.

Anul trecut, Halep a fost eliminată în ambele competiții în sferturile de finală și acum va avea de apărat, în total, 430 de puncte WTA. Trebuie ținut cont că Simona n-a mai concurat într-un meci oficial de pe 1 februarie.

"Nu este uşor pentru că turneul este foarte mare, toată lumea joacă foarte bine chiar din primul tur, eu sunt după o pauză destul de lungă. Nu pot să zic nimic despre rezultat, îmi doresc doar să merg să pot să joc", a mai spus Halep.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
frankiwild
frankiwild  •  04 Martie 2017, 03:30

"Sunt două turnee cu adevărat importante, dar, ştiind situaţia mea, de cand mi-a crescut nasul nu o să pun prea multă presiune pe el. Nu pot să zic nimic despre rezultat, îmi doresc doar să merg să pot da cash out , iar la Fed cup oricum nu ma intereseaza ", a declarat Simona Halep la plecarea spre SUA..

balauru48
balauru48  •  03 Martie 2017, 22:02

Fecesebista...si cu asta am spus tot!

tihi
tihi  •  03 Martie 2017, 20:05

La sfarsitul lunii martie,Halep va ajunge pe locul 7-8.La sfarsitul anului peste locul 10.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează