SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

HALEP VS. ȘARAPOVA Prima reacție a Simonei după ce a aflat că va juca din nou cu Șarapova: "Domnul Țiriac mi-a zis asta"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 14:13

Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova din optimile de finală ale turneului WTA de la Beijing și a dezvăluit că după tragerea la sorți a purtat o conversație cu Ion Țiriac, referitoare la un eventual meci cu rusoiaca.

Halep a trecut de Rybarikova în turul al doilea de la Beijing și va juca din nou contra Mariei Sharapova, după ce rusoaica a eliminat-o în primul tur la US Open.  

Meciul Halep - Sharapova va avea loc miercuri, după ora 11:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO. 

"Domnul Țiriac, atunci când a văzut tragerea la sorți, mi-a spus că speră să joc din nou împotriva Sharapovei. I-am spus că mai am două meciuri până acolo, să așteptăm. Este doar încă o mare provocare.

Nu e nimic special. Am jucat împotriva ei, am jucat de multe ori, iar uneori am fost aproape să o înving. Va fi o nouă zi. Vom vedea. Poate voi câștiga. Îmi doresc foarte tare să câștig mâine, voi da totul pentru asta", a spus Halep pentru site-ul WTA.

Meciul dintre Halep și Sharapova ar urma să se dispute miercuri, organizatorii urmând să anunțe ora de start. Până acum, cele două s-au duelat de 7 ori, iar Sharapova a câștigat fiecare meci.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (22)
214882702219077
Felicia Mandrea  •  04 Octombrie 2017, 00:24

V-ati molipsit si voi de HALEPROSTIE de nu mai scrieti nimic si de alti jucatori mari de tenis CARE TOTUSI AU REZULTATE MULT MAI BUNE DECAT HALEPOASA, PRECUM HORIA TECAU! MAI TOATE ZIARELE TITREAZA DESPRE REPETAREA FINALEI DE DUBLU BARBATI DE LA 2017 U.S. OPEN, UN MARE MECI DIN Runda 16 DE LA TOKYO PE CARE PERECHEA ROJER/TECAU A CASTIGAT-O CU 6-7 (5/7), 6-2, 10-5 CONTRA CUPLULUI LOPEZ/LOPEZ, NUMAI VOI DE LA GSP INCA NU ATI SCRIS NIMIC.

cris4co
cris4co  •  03 Octombrie 2017, 21:34

Daca Simona castiga maine,Soparlova incheie cariera.

sexilian
sexilian  •  03 Octombrie 2017, 21:08

daca era mai odihnita era mai bine,castigatoarea e tot NASA MASA......

Vezi toate comentariile (22)
Comentează