SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS LA ARAD, TIMIŞOARA, SIBIU ŞI BRAŞOV

Hănescu va juca finala la Timişoara cu Rufin – azi de la ora 16:00

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 10:25

Victor Hanescu s-a calificat astazi in finala Timisoara Challenger dupa victoria obtinuta in fata aradeanului Marius Copil. Meciul dintre romani, disputat pe un teren central cu tribune arhipline, a fost jucat de cei doi la un scor strans in primul set, Victor Hanescu castigand avantaj treptat asupra lui Marius Copil. Meciul incheiat la scorul 7-6 6-3, i-a asigurat lui Hanescu a doua finala consecutiva de Challenger dupa cea de saptamana trecuta de la Arad.

Adversarul lui Hanescu din finala este francezul Guillaume Rufin, favorit 3, cel care l-a invins astazi pe croatul Nikola Mektic, scor 6-3 7-5. Finala Hanescu vs Rufin este programata pentru maine, orele 16:00, accesul fiind liber pentru public.

Tosic si Zivkovic, campioni la dublu
Romanii Andrei Daescu si Florin Mergea au pierdut astazi finala BRD Timisoara Challenger in fata cuplului Goran Tosic/Denis Zivkovic, care s-a impus in doua seturi, scor 6-2 7-5. O tribuna arhiplina a aplaudat insa performanta atinsa de cuplul Daescu/Mergea prin finala jucata la Timisoara.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează