SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Hănescu vrea să evite presiunea la BRD Năstase-Ţiriac Trophy: "Nu aşteptaţi multe de la mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 aprilie 2013 19:13

Victor Hănescu, singurul finalist român de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, a revenit la turneul bucureştean după doi ani de absenţă.

"La simplu, nu vreau să aşteptaţi multe de la mine, am venit să joc şi să mă simt bine. Normal că vreau să cîştig, dar nu vreau să am aşteptări, nu vreau să mă gîndesc că trebuie să cîştig, că trebuie să fac finală sau semifinală.

Vreau să joc şi să mă bucur de atmosferă. Mi-ar plăcea ca trofeul să ajungă la unul dintre noi, românii. Mai ales că am fost aproape în 2007 cînd am jucat finala, dar e de muncă, mai este pînă acolo", a spus Victor Hănescu.

Tenismanul român a dezamăgit la ultimele patru participări, cînd a fost eliminat de fiecare dată în primul tur.  Astăzi, în proba de dublu, Hănescu şi luxemburghezul Gilles Muller s-au calificat în sferturi, după victoria, 4-6, 6-1, 10-8, în faţa cuplului Xavier Malisse/Ken Skupski (Belgia/Marea Britanie).

"Am început mai greu meciul, nu m-am simţit bine la serviciu, dar mă bucur că am reuşit să întoarcem acest meci şi să cîştigăm. Este o victorie frumoasă şi meritată, un început bun de turneu. A fost strîns pe final, am câştigat la două puncte, dar ăsta este tenisul. Mă bucur că am reuşit, a venit multă lume la arenă şi îmi doream să cîştig", a spus Hănescu după meci.

Jucătorul român va evolua marţi, în primul tur al tabloului de simplu, cu germanul Matthias Bachinger, locul 109 ATP, venit din calificări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vera7kc
vera7kc  •  23 Aprilie 2013, 11:56

Nu asteptam mare lucru de la tine, fii fara griji. Ne-am invatat minte de atatia ani deja sa nu speram ca tu o sa castigi vreun meci!

madskills
madskills  •  23 Aprilie 2013, 11:44

Victorila, eu astept de la tine multe...infrangeri. Esti cota mea sigura de la pariuri pe fiecare bilet. Sunt chiar trist cand tu nu joci. Tine-o tot asa. Daca te referi la asteptari sportive stai linistit, sunt sanse mai mari sa ne loveasca un asteroid decat sa castigi tu vreodata un turneu sau macar sa ajung in semifinale.

matri
matri  •  22 Aprilie 2013, 23:34

ii da neamtul cu terenul in cap...pai bachinger asta ma uit si tot castiga meciuri in ultima vreme apare pe tabloul principal mai mereu si vine din calificari, o sa urce anul asta in primii 100 fara probleme iar hanescu nu ca n-ar putea sa castige daca prinde o zi buna dar slab psihic la fel si ungur doua petarde de jucatori

Vezi toate comentariile (6)
Comentează