SPORTURI  »  TENIS  »  ALEGERI AMÎNATE LA FRT

Hărădău neagă că ar fi determinat amânarea alegerilor pentru preşedinţia FRT

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2008 00:00

Preşedintele interimar al Federaţiei Române de Tenis, Dumitru Hărădău, a declarat, joi, la Poiana Braşov, că nu are nicio implicare în amânarea alegerilor pentru preşedinţia forului, aşa cum l-au acuzat contracandidaţii săi, Ruxandra Dragomir şi Florin Segărceanu.

"Eu am fost împreună cu Florin Segărceanu şi Ruxandra Dragomir în nenumărate rânduri să verificăm dacă mai sunt persoane care vor să îşi exercite dreptul la vot. Am aşteptat pâna la ora 12:00 pentru ca cei care vroiau să voteze să vină în sală. Fiecare membru are drept de vot şi şi-l poate exercita sau nu, iar asta a fost doar o decizie a membrilor afiliaţi", a afirmat Hărădău.

În ceea ce priveşte acuzele aduse de Segărceanu, care a spus că Hărădău a sunat la cluburi cu două zile înainte de alegeri pentru a le cere să nu se prezinte la Adunarea Generală, actualul preşedinte interimar al FRT a precizat: "Fals. Am sunat pentru că a trebuit să comunic membrilor decizia lui Ilie Năstase de a participa la alegeri".

Hărădău a mai spus că alegerile vor fi reprogramate peste 30 de zile: "Au fost prezenţi 106 membri cu drept de vot din cei 166. Conform statutului, dacă nu s-au întrunit două treimi dintre ei, alegerile se amână cu 30 de zile. Am apelat la bodyguarzi pentru că în perioada premergătoare alegerilor au existat conflicte între candidaţi şi grupurile lor de susţinători".

Sursă: NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  11 Decembrie 2008, 16:54

Haradau -cel mai mare gollann din tenisul romanesc

 •  11 Decembrie 2008, 16:39

Ipocrizie, Minciuna. Asta e. smecherii nostri dc nu sunt si lasi, mincinosi si ipocriti nu sunt. Vai de tine nemernicule. In Targu Jiu nu se poate concepe asa ceva. Hei, hei Pandurii!

 •  11 Decembrie 2008, 15:37

esti jalnic,domnule! nu te mai saturi? comunismul s-a dus demult!!! esti varza oricum! lasa tinerii sa faca performanta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează