SPORTURI  »  TENIS  »  ACTIUNE CARITABILĂ

Horia Tecău ajută copiii bolnavi » Acţiune caritabilă a tenismenului

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 13:21

După ce a ajuns în semifinale la proba de dublu de la Australian Open, Horia Tecău a luat o pauză de la tenis şi va participa la o acţiune caritabilă organizată de Merci Charity Boutique şi Acuarela Bufet.

Merci Charity Boutique este o organizaţie caritabilă care are ca scop oferirea de ajutor copiilor cu probleme medicale sau sociale şi care a lansat programul Charity Lunch.

Prin acest program, orice persoană poate lua prînzul cu o persoană pe care o admiră şi poate face o faptă bună, oferind tratament pentru un copil bolnav.

Invitatul acestei luni este Horia Tecău, care pe 18 februarie se va afla la  Acuarela Bufet, o braserie şi iaurterie cu mîncare internaţională, iar cei care doresc pot lua prînzul alături de tenismen.

Pentru informaţii şi rezervări: 0752.593.736 / 0726.008.152

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează