SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Horia Tecău s-a întors în România: "O să mai dureze mult euforia asta"

Horia Tecău, mîndru de trofeul cucerit pe iarba londoneză
Horia Tecău, mîndru de trofeul cucerit pe iarba londoneză

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2015 00:00

Campionul de la Wimbledon nu are prea mult timp de petrecere pentru că la finalul săptămînii joacă în Cupa Davis.

Pentru Horia Tecău primirile la Salonul Oficial devin o obişnuinţă. S-a întîmplat la prima sa finală de la Wimbledon, apoi în 2012, cînd a cucerit trofeul de la Australian Open la dublu mixt, şi acum. Campion la Wimbledon, Horia a aterizat ieri la Bucureşti cu o oră întîrziere.

Asta însă nu i-a stins nici un pic din zîmbetul pe care-l poartă încă de sîmbătă seară. Cine n-ar zîmbi? Atunci cînd unul  dintre visele copilariei s-a transformat în realitate.

"O să mai dureze mult euforia aceasta. Mulți jucători ne-au spus că trebuie să sărbătorim și am ținut-o într-o petrecere". Una dintre ele a fost chiar Balul Campionilor. "Am primit costume de la organizatori, am fost cu tatăl meu, care a făcut o mie de poze. Mă bucur că am putut să-i ofer acest moment".

Cît despre Horia adolecentul, cel care visa la cupa de la seniori, Horia de acum i-ar spune să-și facă visul său și să  creadă în el. Pentru că visele devin realitate.

Pentru Horia e un început de săptămînă frumos. Are trofeul mult visat în geantă, el şi partenerul său sînt pe primul loc în clasamentul anului, cel care contează pentru calificarea la Turneul Campionilor de la finalul sezonului.

În plus, graţie victoriei de la Wimbledon, el a urcat în ierarhia de la dublu pe locul cinci, egalîndu-şi astfel cea mai bună clasare din ierarhia mondială.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
706409849468094
Radu Vernescu  •  14 Iulie 2015, 11:47

Bravo tati........sa auzim numai de bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează