SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Horia Tecău şi-a fixat un obiectiv măreţ pentru 2018: "Ne dorim foarte mult să câştigăm acest turneu"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 22:11

Horia Tecău a dezvăluit planurile pe care le are pentru 2018 alături de partenerul său, Jean-Julien Rojer, şi mărturiseşte că şi-a trasat un obiectiv măreţ pentru anul viitor: cucerirea turneului de Mare Şlem de la Australian Open

"Voi continua împreună cu Rojer, avem un parteneriat bun, deşi mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. Mă bucur însă că anul viitor vom avea din nou şansa de a face lucruri frumoase. Acum vreau să mă odihnesc, să mă refac fizic, pentru că am jucat multe turnee anul acesta, mai multe decât ne-am propus.

Vreau să am o perioadă de odihnă şi apoi mă voi pregăti pentru anul următor. Voi pleca în Miami să mă antrenez cu Rojer două săptămâni. Anul viitor vreau să fiu un partener mai bun pentru Rojer, să-l ajut mai mult pentru că odată ce vom face asta rezultatele vor veni de la sine.

Ne dorim foarte mult să câştigăm în Australia, şi pentru asta ne vom pregăti în următoarele săptămâni", a declarat Horia Tecău, potrivit TV Telekom Sport.

În 2017, Tecău şi Rojer au reuşit o performanţă deosebită, reuşind să se impună în turneul de Mare Şlem de la US Open.

16 trofeeau cucerit Tecău şi Rojer împreună

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează