SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

I-a eliminat pe Cilic și Zverev, acum e pregătit pentru testul suprem » Copil: "Mi-aș dori din tot sufletul să joc împotriva lui Federer"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 19:05

Marius Copil (28 de ani, 93 ATP) a izbutit azi cea mai importantă victorie a carierei. L-a învins pe Alexander Zverev (21 de ani, 5 ATP), scor 6-3, 6-7 (6), 6-4, și s-a calificat în finala turneului ATP 500 de la Basel.

  • În finală, Copil îl va întâlni pe Roger Federer (37 de ani, 3 ATP), care l-a învins în cealaltă semifinală pe rusul Daniil Medvedev, 20 ATP, scor 6-1, 6-4. Finala va avea loc duminică, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2 și TV Telekom Sport 4.

La unul dintre interviurile acordate după meci, Copil a vorbit despre finala pe care o va disputa duminică, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2 și TV Telekom Sport 4.

"Sper că voi juca împotriva lui Federer mâine, mi-aș dori din tot sufletul să joc împotriva lui, aici, la Basel", a spus Copil.

Vezi și: VIDEO + FOTO Victorie uluitoare pentru Marius Copil în fața lui Alexander Zverev » S-a calificat în FINALĂ la Basel!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close