SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

IAR?! » Hănescu, eliminat 4 ani la rînd în primul tur la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Victor Hănescu
Victor Hănescu

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 14:46

Victor Hănescu n-a reuşit nici în acest an să treacă de primul tur la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, cedînd în faţa spaniolului Albert Ramos, 4-6 3-6.

Seria neagră a românului la Bucureşt continuă, acesta bifînd cea de-a patra ediţie consecutivă în care părăseşte turneul încă din primul tur. Victor n-a mai cîştigat un meci la Arenele BNR din 2007, cînd reuşea să devină primul tenisman român calificat în finală la Romanian Open.

A bătut numărul 7 mondial, dar a pierdut în faţa locului 644
Hane trece printr-una dintre cele mai negre perioade ale carierei, ultima sa victorie datează din iulie, cînd îl învingea pe francezul Gael Monfils, numărul 7 mondial!, la Stuttgart!

De atunci au urmat cinci turnee consecutive în care a cedat în primul tur, ultima dată în challengerul de la Szczecin în faţa lui Tihomir Grozdanov, locul 644!

Ramos a dominat categoric partida cu Hane, echilibrul menţinîndu-se doar pînă la 2-2, cînd ibericul a reuşit două break-uri consecutive. Victor a recuperat unul, dar n-a mai putut reveni în set.

În actul secund, Victor a avut două mingi de break, dar le-a pierdut, Ramos reuşind o serie de 11 puncte consecutive care i-au garantat breakul decisiv pentru cîştigarea meciului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
sica2ro200
sica2ro200  •  21 Septembrie 2011, 06:10

daca existau calificari nici nu intra in primul tur:)

ss1916
ss1916  •  20 Septembrie 2011, 22:07

Hanescu este un nesimtit, punct!

alex_x
alex_x  •  20 Septembrie 2011, 21:35

cei-ce-l.blameaza.pe.hanescu.sint.probabil.pariori...si.au.dreptate.... cand.iti.pui.banii.pe.unul.care.se.vede.din.elicopter.ca.nu.are.de.gand.sa.castige e.normal.sa.l.critici.cel.mai.usor.se.fac.magarii.la.tenis....te.dai.lovit. si.gata.ai.pierdut.....de.fapt.a.castigat.multi.bani.de.la.mafia.caselor.de. pariuri....sant.cativa.,,jucatori,,dastia.de.tenis.foarte.inconstanti...azi.pierd lamentabil.cand.au.o.cta.foarte.mica_cel.mult.1,20....si.maine.isi.dau.sufletul. pe.teren.si.castiga.in.fata.altui.blatist.....cand.au.o.cota.de.4-5.////asta.e. jmecheria.lor......restul.sant.fraieri.....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează