SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Iga Swiatek a făcut antrenamentul cu o bandă adezivă peste gură! Care ar fi explicația

Iga Swiatek
Iga Swiatek

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 10:25 / Actualizat marti, 08 august 2023 11:29

Iga Swiatek, numărul 1 mondial și cea mai în vogă jucătoare din circuitul WTA, a apărut la Montreal cu o bandă adezivă peste gură, pe care a purtat-o în timpul antrenamentelor. 

Marii sportivi sunt recunoscuți pentru metodele inovatoare de antrenament. Iga Swiatek, în vârstă de 22 de ani, ar fi apelat la o bandă adezivă pentru a nu mai respira intensiv pe gură, ci a se forța să respire mai adânc pe nas, explică presa din Polonia, citată de Eurosport

„Este mai greu să respiri atunci când respiri doar pe nas și îmi este mai ușor să-mi crească ritmul cardiac... dar nu pot explica foarte clar, pentru că nu sunt specialist în asta”, a explicat Iga când a fost întrebată. 

Cvadrupla câștigătoare de Grand Slam se pregătește de turneele nord-americane. Swiatek nu a câștigat niciodată Rogers Cup, indiferent dacă turneul s-a disputat la Toronto sau la Montreal, pierzând de fiecare dată în turul 3 al competiției, la cele 2 participări. 

Iga Swiatek, glume și despre arena IGA de la Montreal

Iga Swiatek o va întâlni în primul tur pe Karolina Pliskova, din Cehia. Poloneza are 71 de săptămâni de când este liderul clasamentului WTA, fiind pe locul 10 all-time, egalând-o pe Caroline Wozniacki, care abia ce s-a întors în tenisul profesionist.

Iga a glumit că este frumos să aibă o arenă de la Montreal care îi poartă numele. În turneu, arena centrală este cunoscută sub numele de „Stade IGA” – care se traduce prin Stadionul IGA. Totuși, terenul nu a fost chiar numit după superstarul polonez, ci după un sponsor principal al competiției. 

„Ei bine, faptul că stadionul poartă numele meu e o onoare uriașă. Să ne prefacem că asta e povestea. Nu e așa, ci doar o coincidență frumoasă, așa că da, este distractiv. Mă simt mai fericită când văd că este IGA Stadium, așa că e frumos. Ar trebui să facă mai multă lume asta”, a glumit jucătoarea. 

Nao Hibino, care a eliminat-o în semifinale pe Jaqueline Cristian, a câştigat turneul de la Praga

Caroline Wozniacki înainte de revenirea pe teren: „Sunt aici, nu am nimic de pierdut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  08 August 2023, 11:08
Postat de 267890 pe 08 August 2023, 10:38

E dusă cu pluta, asta este explicația. Era clar de mult.

Rsti dus tu cu pluta. Ai auzit de antrenament de rezistenta in care porti o masca care permite un flux mai redus de aer, simuland antrenamentul la altitudine?!

267890
267890  •  08 August 2023, 10:38

E dusă cu pluta, asta este explicația. Era clar de mult.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează