SPORTURI  »  TENIS  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO

Ilie Năstase a comentat decizia Simonei Halep de a renunța la Jocurile Olimpice! Ce zice despre situația portdrapelului

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 11:43

Ilie Năstase a vorbit azi despre decizia Simonei Halep de a nu merge la Jocurile Olimpice de la Rio. A comentat și situația portdrapelului. 

"Aceasta este decizia ei, mai pot eu să spun ceva? Ea știe singură ce este mai bine pentru ea. A spus că se teme de acel virus? Păi, înseamnă că așa este.

Vrea și ea să își întemeieze o familie, să aibă copii. Dacă așa a hotărât că este mai bine, nu am dreptul să spun altceva", a comentat Năstase la Dolce.

...despre portdrapel: "Eu i-aș da steagul unui tânăr. Mai contează dacă a câștigat sau nu o medalie? Ce să facem, să nu meargă decât cei cu medalii? Păi, atunci, hai să se tragă la sorți".

Gimnasta Cătălina Ponor a fost desemnată să ducă drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, care debutează pe 5 august.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
argus
argus  •  16 Iulie 2016, 18:17

O declaratie de bun simt a lui Nastase! Simona are tot dreptul sa decida "cand si unde" va participa la vreun concurs. Declaratia anterioara presedintelui FRT, de tot rasul, prin minimalizarea motivatie Simonei, este o mostra a ignorantei, a lipsei de minim respect pentru cea care prin performantele ei, face "mai"vizibila" FRT. Acum, cred ca partea plina a paharului, ar putea fi aceea ca Horia Tecau poate avea ca partenera pe Irina Begu, jucatoare cu mai multe participari in jocul de dublu. Cred ca numai de cei doi va depinde cine va forma dublul mixt de la Rio (cine stie, poate ca si Irina va decide si ea sa nu participe....).

sexilian
sexilian  •  16 Iulie 2016, 17:14

domnisoarei zer ii sugerez dupa olimpiada sa nu participe la turnee cu virusate olimpice

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  16 Iulie 2016, 14:47

*** *** pe machidoancă de patriotiotism !,nu câștigă ”biștari” suficienți la olimpiadă,ăsta-i adevărul pentru că nu vrea să fie prezentă !.A așteptat fătuca să vadă dacă nu sare vreun fraier să o sponzorizeze și pentru că băieții cu bani nu sau îngrămădit niciunul,a găsit nod în papură să dea vina pe țânțari,că deh ! cică-i este frică că nu mai poate procreea !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează