SPORTURI  »  TENIS  »  GEST

Ilie Năstase a explicat de ce a îngenuncheat în faţa lui Borg, Federer şi Nadal!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 16:22

Ilie Năstase şi ceilalţi jucători care au ocupat prima poziţie în ATP au fost prezenţi la New York pentru a celebra 40 de ani de la înfiinţarea clasamentului.

Toţi jucătorii şi foştii jucători au fost prezentaţi separat, iar Ilie Năstase a surprins pe toată lumea cînd a îngenuncheat în faţa lui Jimmy Connors, Bjorn Borg, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

Ilie Năstase a fost primul chemat pe scenă şi i-a întîmpinat cordial pe toţi ceilalţi mari jucători de tenis, rînd pe rînd, chiar punîndu-se în genunchi în faţa lui Bjorn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovici.

Ilie Năstase a explicat la Dolcesport de ce a făcut acest gest ciudat: "M-am pus în genunchi în faţa celor pe care îi cunoşteam, am jucat cu ei şi ştiu ce valoroşi sînt. Ei nu aveau cum să îngenuncheze în faţa mea pentru că eu am fost chemat primul şi ei au venit după mine. Ei mă cunosc, m-am pus jos pentru Connors, pentru Borg, pentru că am jucat cu ei, dar şi pentru Nadal şi Federer, pentru că sunt cei mai valoroşi la ora actuală".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (36)
dash.berlin
dash.berlin  •  04 Septembrie 2013, 15:50
Postat de dan1771 pe 27 August 2013, 07:09

gest rusinos ca si jucatori sint mari dar ca oameni sint obisnuiti.

Nici parintii tai nu te iubesc,nu-i asa?

ricco
ricco  •  27 August 2013, 13:21

Pentru SUB-specii umane precum acest "mihai_ferdinand": Gestul lui Nastase ca si explicatia pe care a oferit-o pentru ca "S-A PUS IN GENUNCHI" in fata celorlalti mari tenismani DEOVEDESTE, DACA MAI ERA NECESAR, LIPSA LUI TOTALA DE EDUCATIE SI DE DISCERNAMINT iar cine l-a vazut jucind tenis in urma cu vreo 40 de ani NU poate fi surprins prea mult de decizia pe care a luat-o INJOSIND O NATIUNE SI O TARA INTREAGA pentru ca, in afara de TENISUL pe care i l-a dat Dumneseu acest individ NU a mai avut NIMIC ALTCEVA de oferit ca om...

andinamodrei
andinamodrei  •  27 August 2013, 10:44

e un gest mioritic, toate oile ingenuncheaza, mai nou si suporterii ...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează