SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Ilie Năstase, acuzații grave la GSP Live, după ce Serena Williams s-a luat de Simona Halep: „A fost găsită dopată și nu s-a publicat”

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 13:41 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 14:13

Ilie Năstase (77 de ani) a comentat la GSP LIVE suspendarea de 4 ani primită de Simona Halep (31 de ani) după ce a fost acuzată de dopaj.

  • ITIA a făcut anunțul marți după-amiază. Decizia nu este definitivă. Dubla campioană de Grand Slam poate face apel la TAS în termen de 21 de zile. 
  • Suspendarea Simonei va expira pe data de 6 octombrie 2026. În acel moment, Halep va avea 35 de ani.

Fostul lider ATP, care inițial a declarat că Simona Halep a avut de suferit pentru că e româncă, a lansat o acuzație gravă. Năstase susține că Serena a fost găsită dopată, dar WTA a ascuns, datorită intereselor financiare.

Serena Williams și soțul Alexis Ohanian, dezlănțuiți în ironii la adresa Simonei Halep! Au inclus-o și pe Sharapova în discuție: „Îți stă bine”
HALEP, SUSPENDATĂ
Serena Williams și soțul Alexis Ohanian, dezlănțuiți în ironii la adresa Simonei Halep! Au inclus-o și pe Sharapova în discuție: „Îți stă bine”

VIDEO. Ilie Năstase o acuză pe Serena Williams: „A fost găsită dopată și nu s-a publicat”

Inițial, Ilie Năstase a vorbit despre caz fără să o numească pe Serena Williams: „O domnișoară, acum e doamnă și are și doi copii, a fost găsită dopată și nu s-a publicat. Răspunsul WTA? «Dacă spuneam ce s-a întâmplat, sponsorul pleca și nu mai exista WTA». Ăsta a fost răspunsul. Acum, dumneavoastră gândiți ce vreți”, a spus Năstase la GSP LIVE.

Ulterior, după ce a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan ce părere are de mesajul postat de Serena Williams, „8 e un număr mai bun”, Ilie Năstase a susținut că americanca e jucătoarea prinsă dopată.

Îmi spuneți că doar Simona a fost acuzată de așa ceva? Sunt mulți. Serena nu se uită la ce a făcut? Pun și eu o întrebare? Știți de ce au ascuns? Ca să nu piardă sponsorii de la WTA. De asta nu au dat numele ei. În plus, e și americancă. Dacă era altceva, poate că nu ascundea”, a adăugat Năstase.

Ilie Năstase, acuzat de rasism de Serena Williams

  • În aprilie 2017, în timpul conferinței de presă dinaintea disputei de la Fed Cup, România - Marea Britanie, Simona Halep a primit întrebări legate de sarcina Serenei Williams. Iar pe fundal au fost auzite cuvintele lui Năstase, antrenorul echipei în acel moment: „Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?”.
  • „Sunt dezamăgită să aflu că trăim într-o societate unde persoane precum Ilie Năstase pot face asemenea comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut sau comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Mie nu mi-e teamă, spre deosebire de tine. Vezi, eu nu sunt laşă. Satisfacţia mea te deranjează?”, a fost reacția Serenei.
  • Ulterior, tribunalul nu l-a acuzat pe Năstase de rasism: „Conduita lui Năstase a fost considerată drept o încălcare de gravitate medie în ceea ce privește interacțiunile cu reprezentanții presei, respectiv încălcări de gravitate redusă în ceea ce privește comentariile sale cu privire la Serena Williams şi Anne Keothavong. Năstase nu este o persoană rasistă şi nici nu reiese că ar fi avut intenţii rasiste prin remarcile sale cu privire la copilul dnei Serena Williams”.

Rusia are o imagine afectată pe plan sportiv din cauza dopajului, dar e cam sigură treaba și la Serena Williams. Nu vedeți cum arată?

-  Ilie Năstase, în martie 2017

Citește și: 

Prima reacție a lui Stere Halep, tatăl Simonei: „100 de ani să îi dea suspendare, noi nu putem să recunoaștem așa ceva”

Ce a decis TAS în cazul a patru jucători de tenis care au contestat suspendarea din prima instanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
stefan56
stefan56  •  15 Septembrie 2023, 23:35
Postat de Shucky79 pe 13 Septembrie 2023, 19:48

eu in locul tau, m-as intoarce la scoala 10 ani. ***

*** asa sunteti ***. Vreti sa intrati in Schengen sa stii *** ca cand auzim de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret
concret  •  14 Septembrie 2023, 02:26

Si Lance Armstrong e tot american si uite ca l-au prins si i-au retras toate titlurile. Deci teoriile astea conspirationiste de 2 lei nu au niciun fundament.

Shucky79
Shucky79  •  13 Septembrie 2023, 19:48
Postat de stefan56 pe 13 Septembrie 2023, 15:40

Lasati cu vorbe este o trisoara s s dopat si a fost prins, eu dadeam 10 ani. Si mai vorbeste mascariciul betivan *** ***

eu in locul tau, m-as intoarce la scoala 10 ani. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează