SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ilie Năstase, atac surprinzător la adresa Simonei Halep: "Să ne lămurească și pe noi"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 10:25

Simona Halep a anunțat oficial sîmbătă că nu va juca pentru România în partida din Fed Cup împotriva Canadei. Numărul 3 WTA a recunoscut că trebuie să joace la Stuttgart, acolo unde are niște "obligații".

Ilie Năstase a criticat-o pe Halep după anunțul făcut, crezînd că nu este atitudinea normală:

"N-aș vrea să comentez mai multe, dar nu e normal. Întrebați-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Nu vreau să zic mai multe, dar să ne lămurească de ce se duce la Stuttgart și nu joacă la Fed Cup.

Eu m-aș fi dus să evoluez la Cupa Davis pentru țara mea, ea merge la Stuttgart", a declarat Ilie Năstase pentru Ring.

România - Canada este în perioada 18-19 aprilie, în timp ce pe 20 aprilie începe turneul de la Stuttgart.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
1429904083977048
Alexandru Trifan  •  08 Aprilie 2015, 07:53

D-l Nastase este un nume greu in tenis pt. ce a facut,dar cum s-a mai spus,sa faca si tara ceva pentru sportivi si apoi sa criticam sportivii ca accepta meciuri pentru bani.Sportivii muncesc,se chinuiesc,se accidenteaza,raman invalizi(cazul Nesu).Cand sportivii castiga federatiile incaseaza bani,isi insusesc meritele,iar sportivii sunt uitati.Federatiile ar trebui desfiintate.Sa-si merite banii care-i incaseaza si apoi sa existe.Bravo Simona,meritul iti apartine in totalitate,nici macar antrenorilor.

1429904083977048
Alexandru Trifan  •  08 Aprilie 2015, 07:39

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  07 Aprilie 2015, 15:32

Caracterul (adevărat) al machedoancei, încet-încet, iese la suprafață!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close