SPORTURI  »  TENIS  »  COVID-19

Cum se simte Ilie Năstase după ce a fost spitalizat din cauza infectării cu COVID-19: „Fără vaccin probabil că aș fi avut mai mult de tras”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 12:22 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 12:36

Ilie Năstase (75 de ani) s-a infectat cu COVID-19, fiind nevoit să petreacă mai bine de o săptămână în spital.

La o săptămână după ce a fost externat de la spitalul „Matei Balș”, fostul mare jucător de tenis, care a avut probleme medicale și din cauza disputei cu Ciprian Marica, a vorbit despre problemele pe care le-a avut și spune că vaccinul l-a ajutat să nu sufere mai mult.

„Mă simt bine. Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am avut o formă ușoară a bolii și plămânii mei sunt în regulă.

Am avut o anume medicamentație, pe durata internării, și asta m-a ajutat. Dar nu am avut febră. Nici acum și nici atunci. Ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi mai mult de tras.  Și unii medici mi-au spus că, dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson”, a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

Soția lui Ilie Năstase acuza: „Ilie a ajuns la spital”

În noiembrie, Ioana Năstase, soția fostului mare jucător de tenis, susține că acesta a avut probleme medicale din cauza conflictului cu Ciprian Marica pentru Baza Voința și că a ajuns la spital.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.  Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea. 

Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacere. E șocul vieții sale”, a spus Ioana Năstase pentru playsport.

VIDEO Poveste genială povestită de Ilie Năstase: "La 6 ani stăteam în pielea goală și mă uitam la tenis! Îmi aruncau doamnele câte-o ciocolată"

Citește și: 

Speriată de varianta Omicron a coronavirusului, Simona Halep și-a schimbat planurile: „Aici mă antrenez, nu mai plec nicăieri!”

E gata! Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid unei companii americane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tartorhs
tartorhs  •  11 Decembrie 2021, 16:19
Postat de steaua.inseamna.csa pe 11 Decembrie 2021, 13:57

Matei Balș e spital privat!? Bă, tu trebuie sa fii fcsbist, numa’ aia sunt in halul asta de prosti!

***? ***. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  11 Decembrie 2021, 13:57
Postat de Doaie Liviu pe 11 Decembrie 2021, 13:15

Mai bine ai fi citit articolul atent... A fost internat la Ponderas spital privat si pe bani grei nu a ocupat nici un pat mey alarmistule !!!

Matei Balș e spital privat!? Bă, tu trebuie sa fii fcsbist, numa’ aia sunt in halul asta de prosti!

6547197038684223
Doaie Liviu  •  11 Decembrie 2021, 13:15
Postat de tennisfan86 pe 11 Decembrie 2021, 12:55

Format usoara este cand nu ai nevoie de spitalizare. Ori dl Nastase habar n-are ce vorbeste, ori domnul Nastase admite ca a ocupat degeaba un pat de Spital timp de o saptamana, profitand de statutul de celebritate?

Mai bine ai fi citit articolul atent... A fost internat la Ponderas spital privat si pe bani grei nu a ocupat nici un pat mey alarmistule !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează