Comentarii (8)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  01 Martie 2021, 09:05

Ar fi trebuit demult sa fii cautat ajutor de la un psiholog sau terapist de cupluri. Acum la varsta lui nu prea mai vad rostul. In alta ordine de idei, e arhicunoscut ca Nastase are un temperament vulcanic si agresiv, iar despre scandalurile cu fostele iubite/sotii s-au scris tone. Ce credea doamna cand l-a luat ???

mattteo
mattteo  •  28 Februarie 2021, 19:23
Postat de dinamo100 pe 28 Februarie 2021, 11:08

Intr-o tara normala Ilie ar fi trebuit sa intre in puscarie. Nu ca as avea ceva cu el, dar el este un exemplu pentru tanara generatie. Un exemplu prost.

Du-te baaa....voi bagati la puscarie barbatii pentru cum va suna bine

andy_2008
andy_2008  •  28 Februarie 2021, 19:05

Se vede cu ochiul liber ca il IUBESTE pana la ultimul banut. Bine si Tiriac si Ilie arata verzi si frumosi!!!!!

abelind
abelind  •  28 Februarie 2021, 18:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  28 Februarie 2021, 17:45

Ilie nastase este dovada clara care dintre cele doua cluburi Dinamo si steaua era mai avantajata de sistem... A fost o disputa acum ceva timp legat de ajutoarele pe care sistemul comunist le a facilitat lui Dinamo si stelei inainte de 89... Fostii jucatori ai lui Dinamo precum Andone, Dinu recunosteau clar, pe cand legendele steliste ca bumbescu sau piturca ziceau ca n au fost deloc.... Ipocrizie ca asta se poate vedea doar la clubul Armatei, club sustinut cu aceleasi practici din timpul regimului stalinist si pe parcursul anilor 90 cand doar ei existau in campionatul romanesc. Faptul ca fostii sportivi ai stelei inca au gradele este o blasfemie la adresa regimului democratic instalat in 89 si faptul ca nu recunosc ca au fost cei mai avantajati de catre sistem, cu mult peste clubul militiei Dinamo, este o zeflemea la adresa societatii si iubitorilor sportului. Solutia este retragerea imediata a gradelor acestor falsi generali precum iordanescu sau ilie. Au fost sportivi mari, nu au facut academia sau au luptat in vreun razboi ca sa merite distinctiile alea.

tororosso
tororosso  •  28 Februarie 2021, 14:13

Oare toate aceste ex . actuale și viitoare soții a generalului nu iși pun problema și să analizeze comportamentul individului cu acele foste soții ? Asta se insoară așa de dragul publicității ca defel și amicul său Țiriac . Junincile sunt dornice de măritiș cu tataia doar pentru banii săi și faima . Ilie ..brânză bună în burduf de câine .

976651245833620
Silviu Ungureanu  •  28 Februarie 2021, 13:37

Oare marele general al armatei romane nu stie ca portul uniformei se face numai in anumite ocazii, cerute de regulamentele militare?! Sa te duci la Wimbledon sau in carciumi de cea mai joasa speta ca ultimul ***, neras, netuns si cu uniforma militara botita, este ceva ce frizeaza nu numai bunul simt ci si alte sentimente, de care este strain....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  28 Februarie 2021, 11:08

Intr-o tara normala Ilie ar fi trebuit sa intre in puscarie. Nu ca as avea ceva cu el, dar el este un exemplu pentru tanara generatie. Un exemplu prost.

Comentează