SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Ilie Năstase, derapaj în scandalul uriaș cu Mugur Isărescu, în care s-a implicat și Simona Halep: „Mai rămâne să-și pună numele pe prezervative!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 10:05

Ilie Năstase, fost lider ATP, a avut o reacție deplasată, astăzi, la adresa Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, în scandalul izbucnit pe tema arenelor din Complexul Cotroceni, deținute și administrate de Banca Națională. Stadioanele nu sunt folosite, fiind într-o stare avansată de degradare.

Singurul sport care se mai joacă în prezent pe fosta arenă a lui FC Național este oina.

CONTEXT: 

  • Luni, Ilie Năstase a susținut că el, Simona Halep și alte nume mari din tenis ar fi fost dați în judecată de Mugur Isărescu, pentru declarațiile în care au criticat felul în care BNR gestionează arenele din Complexul Cotroceni. Nasty a spus și că Isărescu le-ar fi cerut daune de 1 milion de euro în respectivul proces (Detalii AICI)
  • În replică, BNR a arătat că, de fapt, tabăra foștilor și actualilor sportivi, printre care Năstase, Țiriac, Andrei Pavel, Simona Halep, a fost cea care a inițiat un proces având ca motiv de dispută respectivele arene. 
  • La o căutare pe site-ul instanțelor, poate fi găsit doar procesul în care reclamanți sunt numele mari din sport de mai sus, iar pârâți sunt șefii BNR. Acesta a demarat în 2016 și a fost soluționat în 2018, în primă instanță, cu o decizie nefavorabilă lui Năstase&Co: „Respinge cererea având ca obiect daune morale ca nefondată”. Soluția poate fi atacată la Curtea de Apel. 

mugur israescu ilie nastase

Astăzi, Ilie Năstase și-a continuat atacurile la adresa lui Isărescu, folosind un limbaj deplasat. 

„Domnule, ce om este ăsta care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis și a stadionului din Cotroceni?

El stă și face bani și speculații cu valută. Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii. Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam. Dar îl lasă în paragină. Eu am crescut acolo. Am jucat pe arena aia o finală de Cupa Davis și mă doare sufletul”, a declarat Ilie Năstase pentru Evenimentul Zilei.

”Eu și Țiriac poate murim mâine, poimâine, dar să rămână Halep și ceilalți să se bată cu ei, ca să rezolve problema arenelor BNR”  Ilie Năstase, pentru sursa citată

Citește AICI reacția celor de la BNR după acuzațiile lui Năstase

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
347655969058390
Ion Popescu  •  13 Februarie 2019, 22:16
Postat de Vladescu Mircea pe 13 Februarie 2019, 12:37

Nastase a primit mai multe mii de metri patrati pe malul lacului Floreasca sa construiasca o Academie de tenis UNDE ESTE ?????? A ramas cu terenul UNDE SE POATE CONSTRUI O ARENA ULTRA MODERNA CA BANI AU TOTI , SI NASTASE SI TIRIAC SI SIMONA !!!!!!In orice caz , faptul ca a fost ODATA tenismen valoros NU-I DA DREPTUL SA JIGNESCA PE ORICINE , SA UMBLE BEAT SI SA-I INJURE PE POLITISTI DACA-L CONTROLEAZA , sa se comporte EXACT CA UN cocalar !!!!!!!Astuia trebuie sa-i fie retas gradul de general deoarece face armata si Romania de ras !!!!!!

Ilie Nastase inbatraneste foarte urat. Prin comportamentul lui ne face de rusine in lume. S-a ajuns sa i se interzica sa intre pe stadioane din Europa civilizata. Nastase minte cu nerusinare acuzand BNR ca a dat in judecata pe Halep & Co. Culmea ca Nastase a dat in judecata BNR, actiune respinsa de judecatori ca nefondata. Acum se gudura pe langa PSD sa-l propuna primar la noile alegeri. Ca tot a pierdut in trecut !!

485809194904413
Costel Tudor  •  13 Februarie 2019, 16:10

Isarescu este DUȘMANUL ROMÂNIEI și al ROMANILOR , el acționează numai in interesul străinătății !!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  13 Februarie 2019, 15:38
Postat de mioriticul pe 13 Februarie 2019, 13:09

Evident ca ar fi muuuult mai bine sa renunțe la tot in favoarea oierului.

N-a spus nimeni ca trebuie sa renunte in favoarea oierului ci doar ca nici csa n-a actionat in ajutorul clubului de fotbal ci doar cum le-a fost lor mai bine!Au reinfiintat o echipa in alta liga decat in cea in care era atunci cand a fost "furata",dupa cum zic ei,desi timp de 12 ani au facut afaceri cu "hotii" in casa lor,timp in care recunosteau ca hotii nu erau hoti (cu tot cu nume si emblema)! :)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează