SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Ilie Năstase în centrul unui nou scandal! Acuzat că și-ar fi jefuit soția: ”Cum să fur eu de la ea?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 12:47

Ilie Năstase, 72 de ani, se află în centrul unui nou scandal după ce a fost acuzat de soția lui, Brigitte Năstase, că i-ar fi spart apartamentul.

Fostul lider ATP a negat că ar fi intrat prin efracție în casa acesteia.

„Doamna Năstase cine ar fi? Soţia mea. Cum să fur eu de la soţia mea? Eu sunt la Constanţa, la Mamaia, nu ştiu cum aş putea să fur. De la Mamaia la Bucureşti sunt vreo trei ore, nu ştiu dacă puteam să intru în apartament din Mamaia. Am auzit că am spart şi geamul, păi, dacă aveam cheile, cum să intru să sparg geamul? Nu am fost, nu sunt eu, e altcineva”, a spus Ilie Năstase, pentru Mediafax.

Spargerea a fost dată marți la prânz, iar poliția a deschis un dosar și efectuează cercetări în acest caz.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  09 August 2018, 08:12

Ilie a păcătuit mereu prin nonconformism şi obsesia pentru femei, transformată la bătrâneţe în prostie. Totuşi, ce i se întâmplă de la meciurile din FED Cup nu mai e întâmplare şi nici răzbunare...România nu mai trebuie să mai aibă legende, motive de mândrie ! Mihai Viteazul, Şetfan cel Mare, Eminescu etc sunt făcuţi în toate felurile de aşa-zişi istorici şi ziarişti mercenari. Nadia a fost jignită după o reclamă la margarină. Hagi e jignit zilnic iar Ilie Năstase provocat permanent...Pe de altă parte, periodic suntem loviţi cu aviara, vaca nebună sau pesta porcină - atac continuu la siguranţa alimentară...Un alt atac continuu este pentru dezbinarea Naţiei...

undergrant
undergrant  •  08 August 2018, 22:42

Ilie plateste acum factura fiindca s-a'nhaitat cu ***. Probabil ca merita... Dar este trist sa vezi un mare campion haituit de hahalere si vagabonzi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  08 August 2018, 21:20
Postat de catalynn pe 08 August 2018, 18:17

Acest individ imi provoaca o scarba imensa. Fara sa ii contest meritele sportive de acum 50 de ani, ce a urmat dupa il descalifica complet. Insa nici chiar unul ca el nu merita sa fie acuzat pe nedrept, iar ce i se imputa este de-a dreptul ridicol.

Pai doamna nevasta-sa la jumulit bine de bani, la fel ca Amalia ,la fel ca celelalte. Cred ca nu a luat din propri-ai casa nici 0,5 ℅ din ce a bagat el in casa si cati bani a cheltuit cu ea.Doar nu o sa- i lase ei toata munca lui.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează