SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚIE

Ilie Năstase: „Țiriac m-a întrebat dacă mi-am găsit un loc de veci. M-am uitat la el şi i-am spus doar atât”

Ilie Năstase, 74 de ani, afirmă că nu și-a făcut planuri post-mortem, spre deosebire de bunul său prieten Ion Țiriac (81).
Ilie Năstase, 74 de ani, afirmă că nu și-a făcut planuri post-mortem, spre deosebire de bunul său prieten Ion Țiriac (81).

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 17:46 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 18:32

Ilie Năstase, 74 de ani, afirmă că nu și-a făcut planuri legat de propria înmormântare, spre deosebire de bunul său prieten Ion Țiriac (81).

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere, pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

Lui Țiriac nu am ce să-i las eu. Poate el mie. Toată lumea știe că Ion e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că eu și Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri. 

Deși el m-a întrebat dacă mi-am găsit un loc de veci. Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu. M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: «Acum ar fi momentul să mai facem schimb!»”, a declarat Năstase pentru playsport.

Ilie Năstase, un mare campion al României

60 de titluri la simpluși 45 la dublu are Ilie Năstase, fiind în Top Ten all-time turnee câștigate în carieră

146 de meciuri la simplu și la dublua disputat Ilie Năstase în Cupa Davis la simplu și la dublu a disputat Ilie Năstase în Cupa Davis

23 august 1973e data la care Ilie Năstase a devenit primul număr 1 mondial al clasamentului computerizat ATP. Și-a păstrat poziția până pe 2 iunie 1974

VIDEO. Ilie Năstase și Ion Țiriac, urmăriți pe străzile din Londra: „Mă bagați la pușcărie!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Simona Halep, gata de debutul la Australian Open 2021! De la ce oră va juca a doua favorită + zi plină pentru românce

Serena Williams face anunțul momentului, înainte de debutul la Australian Open: „Asta simt acum”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  07 Februarie 2021, 11:32

Infantilul si-a luat a 5 nevasta , ce-i trebuie loc de veci !!!!!! Cap are , minte-i mai trebuie !!!!Numai salve de tun sa nu aud la odaica ca o sa ma apuce greata !!!!

110597227707605
Reg Reg  •  07 Februarie 2021, 00:12

Nastase asta e mare cocalar. Ii sta bine ii costumu ala de general, al cocalarilor.

varutu
varutu  •  06 Februarie 2021, 22:53

Mare techergheu era ...cu toți se certa ,mai ales când nu se vedea bine pe zgură unde cădea mingea....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează