SPORTURI  »  TENIS  »  NEMULȚUMIRE

„Tovarășul e patron și proprietar” » Ilie Năstase lansează un nou atac, dar face și o promisiune: „În România nu se întâmplă foarte des asta”

Ilie Năstase continuă războiul pe care-l poartă cu Mugăr Isărescu / Sursă foto: facebook.com/tiriacfoundationtrophy
Ilie Năstase continuă războiul pe care-l poartă cu Mugăr Isărescu / Sursă foto: facebook.com/tiriacfoundationtrophy

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 09:36 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 19:34

Joi, în ziua inauguării Academiei „Năstase & Marica Sports Club”, Ilie Năstase a lansat un nou atac la adresa lui Mugur Isărescu. Exasperat că terenurile din Cotroceni stau în continuare sub lacăt, „Nasty” l-a pus la zid pe guvernatorul BNR.

Primul lider mondial din istoria ATP n-a uitat de vechii săi inamici nici în ziua în care în cinstea sa a fost dezvelită o statuie în mărime naturală la fosta bază „Voința” din Capitală. 

Ilie Năstase l-a atacat pe Mugur Isărescu, „mărul discordiei” fiind problemele de la Arenele BNR. Bucureștiul va organiza din nou o competiție ATP în 2024, dar nu în complexul din Cotroceni aflat în proprietatea Băncii Naționale, situație care îl scandalizează pe Năstase. 

Ilie Năstase și un nou atac la Mugur Isărescu: „Tovarășul e patron și proprietar”

„Am avut şansa de a mă naşte aproape de Arenele BNR, însă acolo nu se mai poate face sport, din păcate. Baza e în paragină pentru că tovarăşul Isărescu este patron şi proprietar. Nu mai avem voie acolo. 

Noi încercăm să aducem aici tenisul care se juca la Arenele BNR. (n.r. - prin «aici», Năstase se referă la fosta bază «Voința», care are 14 terenuri de tenis). Am avut un turneu 21 de ani acolo.

Iar unul dintre locurile unde vrem să organizăm turnee este aici, unul va fi în aprilie anul viitor, cu premii de 500 sau 600.000 de dolari. Vom ridica o arenă din metal aici, o arenă improvizată de tenis, cum este la sediul Federaţiei. E important momentul, pentru că în România nu se întâmplă foarte des să se inaugureze baze sportive” a promis Ilie Năstase. 

Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie
INAUGURARE
Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie

Bucureștiul va găzdui din nou un turneu de categorie ATP 250

Bucureștiul va găzdui din nou un turneu de rang ATP 250, pentru prima oară din 2016! Ion Țiriac a confirmat că întrecerea a cărei licență o deține va reveni în capitala României începând din 2024. După o pauză de opt ani, câți se vor împlini în primăvara lui 2024, turneul masculin plecat din București din cauza situației de la arene BNR revine în România.

Șapte ani au trecut de la ultimul turneu masculin găzduit în capitala României. Ediția din 2016 a competiției intitulate „Năstase Țiriac Trophy” a fost câștigată de spaniolul Fernando Verdasco.

Competiția desfășurată pe zgură de la București a avut de-a lungul timpului câștigători de seamă. Printre ei se numără Goran Ivanisevic, Thomas Muster, David Ferrer, Gilles Simon, Grigor Dimitrov sau Fernando Verdasco.

VIDEO Ciprian Marica și Ilie Năstase au inaugurat Academia „Năstase Marica Sports Club”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO + FOTO Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie

Fostul colaborator al Simonei Halep îi răspunde dur Serenei Williams: „I-a dat cu terenul în cap în 48 de minute! Să își vadă de treaba ei în America, de fii-sa și de bărba-su”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1bogdan
1bogdan  •  06 Octombrie 2023, 18:41

Eu cred ca statuia e un cadou otravit si marica o sa il pacaleasca pe Nastase.

cineseu
cineseu  •  06 Octombrie 2023, 14:15

Ilie Nastase, tu cum ai obtinut baza sportiva Vointa? Ai obtinut-o gratuit de la ministerul sporturilor, cu promisiunea sa faci academie de tenis.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează